Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
Re: Re: Me
Pa zar nije u tome poenta?? Da svako pokaze koliko zna? To vi ljubomorne duse sto cete trogodisnju da upisete se bunite, malađec
niste dovoljno ucili.
Nismo mi krivi,znate Vucic i kompanija nije zavrsila skole pa se sada izivaljavaju nad jadnim djacima!
Re:
Bilo je previše teško, a i vremena je bilo malo kad su u pitanju ovakvi zadatci.
SMANJITEE KRITERIJUMEE ZA UPIS, INAČE NIKO OD NAS NEĆE MOĆI DA UPIŠE ONO ŠTO ŽELI!!!!
Re: Re: Re: Me
Decko/devojko, imam 2 iz matisa i imacu 12/6 poena, a da je bilo tesko tesko je imam drugare svi imali 4,5 i uradili isto ko i ja to nema veze sa vezom, a to sto si ucila 10h dnevni i nisi izasao iz kuce iskreno bm uvo..
Ovo je mnogo tesko,treba obratiti paznju i na decu koja nisu toliko dobra u matematici.Smanjite kriterijume i povecajte broj zadataka iz osnovnog nivoa...Mislim da nisam jedina kojoj je ovaj test bio mnogo tezak a zbog nedostatka vremena je bilo jos gore.Sve je jasno,treba ispostovati decu i pruziti priliku da se ovaj prijemni iz matematike sto bolje uradi.
Znači stvarno je bilo preteškooo,nedostatak vremena,trema,koncentracija.. Sve se skupilo u kombinaciji sa preteskim zadacima.Strasno.Sva deca koja su se trudila i vezbala skoro cele godine bukvalno,davala pare na privatne casove,trosilo vreme,novac... Da na kraju zavrsi sa 2 boda? To stvarno nije u redu,niko nije tako nesto zasluzio.Mi sno dosli na zavrsni ispit iz matematike,a ne na takmicenje jebote.Skoro niko nece moci da upadne u prvu zelju,tugaa... MOLIMO MINISTARSTVO DA PONOVE ZAVRSNI ISPIT IZ MATEMATIKE,I DA OBAVEZNO SMANJE KRITERIJUM!!! MOLIMO!!!! LJUDI SVI KOJI DELIMO MISLJENJE,A IMA NAS DOSTA KOLIKO VIDIM,POTPISUJTE PETICIJU DA NAS IMA STOO VISE,OVDE SE RADI O NAMA! O NASOJ BUDUCNOSTI!!!!!!!!!
Re: Re: Pretesko je bilo
#233: luka - Re: Pretesko je bilo
Ne jedi govna po mnogo, zamisli da ti je cerka ili sin radio prijemni pa onda seri, ae mrs
Verbiću duvaj ga. Da li bi ti mogao da resis test? Ili pak tvoja deca? Ako su ti deca uopste i polagala prijemni...
Re: Re: Re:
prepisivalo se na sprpskom a boga mi oce i na kombinovanooom caopoz
Re: ne
Imalo je dovoljno vremena, a i bez ucenja je svako mogao barem 15 poena da dobije
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.