Ponovo noćni polasci autobusa za Sremsku Kamenicu
Re:
Hvala i nadam se da cemo uspeti u ovome zato molim sve kojima je ovo u interesu da pomognu i ako nista drugo pozovu svoje prijatelje da potpisu :)
Re:
Da li zbog pojedinaca treba da ispastaju svi?Neka uvedu kamere u autobuse.Ne verujem da je to razlog zasto su je ukinuli.RAZLOG je jasan. ZATO STO MOGU.
Re:
Poznat mi je ovaj razlog ali ne verujem da je i jedini. U krajnjem slucaju mozemo kontaktirati policiju, mozda cak i komunalnu, i nek jedan policajac bude u tom autobusu. Moj kolega je ovu nasu peticiju pomenuo kao primer gradjanskog aktivizma na jednoj konferenciji u Beogradu pre desetak dana i gospodin iz Ministarstva unutrasnjih poslova se slozio sa idejom o policajcu u busu tako da u krajnjem slucaju iskoristicemo njega da nam pomogne :D
Re:
Ne postoji tacan broj koji ce osigurati da bus bude uveden ali cemo iskoristiti peticiju kada pocnemo da smaramo GSP
Re:
Vi bi jos i da birate! Budite presrecni ako se uvede linija za kamenicu.
Inace ako bi tako razmisljali kao vi, svako mesto bi moglo da trazi nocnu liniju, jer boze moj, kisa, zima, pesacenje itd.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re:
Ocigledno nisi iz Kamenice pa ne znas da je pesacenje NEMOGUCE jer je tu most, tunel i miseluk. Ako mogu zglobni autobusi prazni da se voze moze i za Kamenicu gde je potreban!
| This discussion has been closed. |