PRAVDA ZA MASU I LARU
Re:
Problem je ako zena ima drugove, a nije problem ako muz ima drugarice? Ma nije nego! Balkanski zatucanizam! Svi imamo zivot i pre braka i jadno je nekadasnje prijatelje odbaciti zato sto to muzu smeta. I svi treba da imamo zivot i u toku braka koji nije vezan pupcanom vrpcom za brak, POSTEN, ZDRAV DRUSTVENI ZIVOT.
Majke smo...Mozemo sve... Budimo istrajni u ovome!
Podrska velika !
Re:
Kao prvo, pakao ne postoji. Kao drugo, deca su nesrećna zbog majke i oca koji su očigledno tolika dva kretena, svako na svoj način, da su svojim raznim postupcima i ponašanjem doveli do toga da deca pate.
Re:
Nisi nista dobro ukapirala, njihov brak je vec par godina bio los a ona je trazila da se sporazumno razvedu da se ne bi razvlacili po sudovima, zatim on zna te drugove, ja imam odlcan brak i moje drugove zna moj suprug, a sve to nije uopste vazno, vazna je sudija, koja je toliho bahata, da li joj se zurilo da uzmw sto pe novac, kada nije sacekala misljenje CSR i kada nije bilo vestacenja a od tog kvazi vestacenja koje nije ni bilo ponavljam donela j resenje za 48 sati sati, a od maja ne moze da zakaze nijedno rociste.
| This discussion has been closed. |

Re:
#24: -
Postovani , hvala vam na potpisu .
Hvala vam na savetu.
Vodjeni logikom da ljudi nece citati duge tekstove , trudili smo se da kazemo sustinu.
Hvala Vam veliko !