Protiv Privatnih Izvrsitelja
Re:
Najgore i najtužnije je što ovo najviše pogađa nezaposlene,ljude bez primanja, kao da već dovoljno nisu kažnjeni
Re:
Naravno da je odlozila, iako hrvatski i srpski standard ne moze da se poredi, pa cak i da je EU standard valjda treba prvo poci od starta a to obezbediti prihode stanovnistvu, opciju da covek moze da proglasi bankrot gde drzava uskace jedno vreme i stavlja blokadu na pristizanje racuna dok covek ne izadje iz istog, pa tek onda moze da primenjuje drasticne mere. Ovo je cista sramota, pocinjem da sumnjam da namerno ovo rade da poubijaju i ovo malo srba i tolko osiromase yemlju ne bi li je prodali. sto nije uspelo mnogima uspece nasima divota
FB podrška
Berati Metus
Re: Re:
Bio sam vojnik po profesiji, ovakvo ponasanje drzave namecu strani centri moci, i zove se specijalni rat..........u pravu si ubijaju nas.........
Re:
Pokušavamo, ako ništa onda bar na jednoj FB strani da se nađu i da se ljudi objedine, pošto mediji reaguju na kritičnu masu, tako su u Hrvatskoj uspeli da izbiju u javnost i ne samo da skinu zakon nego da nateraju državu da sprovede i EU zakon o Imovinskom cenzusu, na taj način su mnogi dugovi otpisani, a neki zamrznuti do daljnjeg.Ja sam poslala pozive ostalim autorima peticija da se udružimo u jednu sveobuhvatnu, a ako peticija 24.com ne dozvoljava onda bar iskoristimo mogućnost da potpisnike iste pozovemo na FB stranu, ali mi niko još nije odgovorio
Re:
Tačno, neverovatna činjenica je npr, da za infostan najveći broj dugova datira upravo od 2008
PARTIJSKI UTERIVAČI DUGOVA SE RASTRČALI
DA ODUZMU NARODU ONO ŠTO JOŠ JEDINO IMA,
AKO IMA, KROV NAD GLAVOM.
Zato ako ova vlada nista ne preduzme (nadam se da hoce),onda narode zna se sta nam je ciniti...Ali otom potom da vidimo da li ce uroditi ova peticija...
ponavljati peticiju sve dok se zakon o plenidbi i sudskim izvrsiteljima ne ponisti i ne povuce iz sudske procedure !
POTPISALA SAM PETICIJU,NARAVNO,JER TA ODELUKA JE VISE NEGO SKANDALOZNA,KRIMINALNA, ALI NIJE MI JASNO ZASTO UMESTO SRBIJA STOJI SRBIJA I CRNA GORA.
MOIM VAS DA TO IZMENITE,
POZDRAV, S. PEROVIC
| This discussion has been closed. |