Peticije.online

Protiv Privatnih Izvrsitelja

Odgovor na primedbe

Gost#1 Jan 22, 2014, 10:01
ima onih koji traze dlaku u jajetu. zanemari to i samo napred.
Gost#2 Jan 22, 2014, 10:59
hvala am sto nam pomayete ...vec sam se pridruzila grupi na fejsu poydrav!
Gost#3 Jan 24, 2014, 13:46
Samo 2-3 komentara?
Ovaj narod se zlu nada i uvek veruje da će se to zlo dogoditi nekom drugom.
Ni sa policijom i sudstvom pod kontrolom države nismo baš zaštićeni, a zamislite šta će biti ako nam Legijini drugari upadnu u kuću: prvo će da lome, onda da biju, pa ako šta ostane to će i da odnesu.

Nebojša Gojnić
Gost#4 Jan 27, 2014, 17:20
NARODE IZADJIME NA ULICE
NEKA ODGOVARAJU ONI KOJI SU DONELI ZAKONE PROTIV NARODA
jelenka#5 Feb 21, 2014, 07:34

Re:

#4: - NARODE IZADJIME NA ULICE
NEKA ODGOVARAJU ONI KOJI SU DONELI ZAKONE PROTIV NARODA

ma nisu oni (država Srbija) doneli samo zakon protiv naroda već i protiv sebe, a nisu ni razmišljali o posledicama. U mom slučaju su toliko ZABRLJALI da sam već na pola puta do Strazbura.

A kumila i molila i ukazivala na NJIHOVU grešku, jok, oni teraju po svome, zaj*ba*vaju me. E pa videćemo.

Njihove greške (države Srbije, odnosno Ministarstva pravde, jer oni stoje iza zakona koje je usvojila Skupština) plaćaće DRŽAVA tj. svi građani. Ukoliko se ne osveste i budem morala da se obratim Strazburu, tražiću nakon toga, a preporučujem i svima ostalima koji imaju ovakav problem da se traži da VRATE Srbiji SVI ONI po imenu i prezimenu (poslanici) koji su USVOJILI ovakav zakon. Pa da se po džepu "opale" ti pametnjakovići i onda će valjda razmisliti da Zakoni nisu tu da bi bili MRTVO SLOVO NA PAPIRU, već da se PRIMENJUJU.

Gost#6 Feb 21, 2014, 09:10
Ja cu svoje dugove da platim pa makar zivela na ulici. Ono sto neci, to je da mi otimaju, da me vredjaju i ponizavaju.
Gost#7 Jan 30, 2015, 19:53
neophodno je pokrenuti inicijativu da se pojedini sudski izvršitelji proglase nedostojnim i da im se zabrani rad. i pored toga što znaju da nemaju osnov za izvršenje oni ga sprovode. to se može i dokazati
proglasimo ih nedostojinim#8 Jan 30, 2015, 19:57

nedostojni izvršitelji

Nephodno je početi kampanju i pojedinim izvršiteljima zabraniti rad proglašivši ih nedostojnim.
Sprovode izvršenje iako znaju da  za to nemaju osnov samo da bi ostvarili zaradu.

Ovo je jedini način da ih smirimo i da se zaštitimo

Kaca#9 Mar 30, 2016, 12:50

Gradjani Srbije postavljaju pitanje koliko su validne ove peticije preko fb?!

This comment has been removed by the person who wrote it.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.