Protiv zabrane za pse u Banja Luci
Treba da se ukine ova zabrana. koji to jos grad u Evropi ima ovakvu zabranu, po Parizu i Londonu ljudi mogu da setaju pse, ali BL je gospodskija od Londona i Pariza pa eto ne mogu psi u grad. Ovakve zabrane donose ljudi koji zive od budzeta koji se finansira od poreza koji placaju gradjani, znači mi ih plaćamo a oni rade protiv nas.
Isto tako nisu svi vlasnici pasa isti, jer mnogi ne pokupe za svojim psima što bi trebalo , i to obično po centru grada ili ih dovode u restorane i kafiće gdje ljudi sjede i jedu!
Re:
Немаш право да га шеташ гдје хоћеш, јеси ти видјела икад у било ком граду да се у центру водају пси? Мислим ако си икад била негдје осим Бања Луке.
normal
Re: Re:
#58: Српска Бања Лука - Re: Beograd, Zagreb, Ljubljana, Maribor, Beč, Pariz, Lisabon, Rim, Madrid, London.........................gradovi u kojima sam lično šetala sa svojim psom, u pješačkoj zoni, ručala u restoranima, pila kafu u kafićima, odsijedala u hotelima i vozila se taksijem. Manja mjesta neću ni da spominjem, nabrojani su gradovi u kojima sam išla na međunarodne izložbe. Prema tome, ako nešto komentarišete, prvo provjerite.
Re: normal
#59: normal - normal pa bolje pse u crkvu da vode ponasali bi se pristojnije od 90% ljudi (bar ga ne psuju) ... a u danasnje doba djeca su vece zivotinje (doslovno receno)...
Re: Re: normal
Divno nam je drustvo psi ispred dijece vjerovatno i nemate dijecu ili ih je dobar odgoj zaobisao.
Re: Re: Re:
Sto se tice Pariza u restoranima i kaficima nema pasa cak ni u busu i tramvaju zabranjeno osim pasa vodica!!!! I dodajem a nisam bila u posjeti vec u Parizu zivim.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re: normal
#64: INCROYABLE - Re: Re: normal Nije niko ispred, samo ima ljudi koji vole zivotinje i bore se za njihova prava... Jer psi nemaju moc govora kao ljudi, pretpostavljam da to znate.... DJECU treba odgajati da VOLE zivotinje, a ne da im petarde stavljaju usta i da se tako igraju...kuda ovo drustvo ide O.o
http://www.banjaluka.rs.ba/faq/send_proposal/?right_mi=50
Re:
Ah kako bi bilo dobro da ono što je dozvoljeno psima u ovako primitivnim sredinama kao što je naša bude dozvoljeno i ljudima pa da mogu slobodno da serem i pišam u pijesak u kojem vaša dječica veselo šljapkaju....
Budite dovoljno pošteni i zamislite svoju djecu parku kako gaze po izmetu i ukoliko postoji bar jedan od vas "savjesnih vlasnika životinja" koji se može zakleti da njegov pas baš nikada ne mokri u parkovima u kojima se igraju djeca i da ste pokupili baš uvijek izmet iza psa skidam vam kapu i potpisujem peticiju .... Ali mislim da kad se dobro pogledate u ogledalo uvidite da ste evolucijski bliži životinjama koje vodite na lancu nego ljudima koji zaslužuju da imaju kućnog ljubimca
| This discussion has been closed. |
za