SAČUVAJMO "POLITIKU"
Gost#102 Jul 10, 2016, 15:06
Zato što Politika treba da bude van političkih interesnih (i vlasničkih grupa). Verujem da Politika jeste finansijski samoodrživa.
Gost#103 Jul 10, 2016, 15:32
Peticiju potpisujem u slavu danas sveca Tomasa Mora, 1477-1535,
pogubljenog zbog nepriznavanja apsolutne vlasti kralja Henrija VIII.
pogubljenog zbog nepriznavanja apsolutne vlasti kralja Henrija VIII.
Gost#104 Jul 10, 2016, 15:36
Verujem da ce ova akcija uroditi plodom.
Gost#105 Jul 10, 2016, 15:51
My wife reads "Politika" every day and offten translate some articles to me. She trusts "Politika." Me too.
Gost#106 Jul 10, 2016, 16:08
Zbog slobode,demokratije i boljitka Srbije
Gost#107 Jul 10, 2016, 16:55
Predlažem ako ovom peticijom ne uspemo da postignemo da glavna urednica povuče ostavku i da se zakonom zaštiti Politika onda nam ne ostaje ništa drugo nego da izadjemo na ulicu.
Ako unište Politiku pitam se šta je sledeće.
Ako unište Politiku pitam se šta je sledeće.
Gost#108 Jul 10, 2016, 16:57
Politiku čitam od rane mladosti. Politiku hocu da čitam i u starosti.
Gost#109 Jul 10, 2016, 18:03
Zaista je velika steta da list "Politika" nestane!Jos moj otac -rodjen 1922 je bio ponosan da ga je citao od svog ranog detinjstva,a ja rodj.1953 isto tako,uz "Politiku"naucila prva slova
da pisem i citam!!!U uzasnom mnostvu zute i nekvalitetne stampe
-bio bi to veliki gubitak-jer soziolosko-kulturoloski jedine prave novine!Podrzite gosp.Smajilovic
da pisem i citam!!!U uzasnom mnostvu zute i nekvalitetne stampe
-bio bi to veliki gubitak-jer soziolosko-kulturoloski jedine prave novine!Podrzite gosp.Smajilovic
Gost#110 Jul 10, 2016, 18:30
Da se borimo za istinu
Gost#111 Jul 10, 2016, 18:39
Zato što treba sačuvati ono malo kvaliteta kojeg nam je ostalo - a imali bismo ga mnogo više da se zajednicki potrudimo
Gost#112 Jul 10, 2016, 18:53
Jedino naše pisano sredstvo javnog informisanja. Ne smemo ostati bez Politike !
Gost#113 Jul 10, 2016, 20:07
57 razloga za potpis ove peticije.57 godina svakodnevno citam Politiku.Uz nju sam naucio slova godinu dana prije polaska u skolu.Upisan sam u prvi razred osnovne skole sa 6 godina.Politika je nacionalna institucija prvog reda.
J Drasko#114 Jul 10, 2016, 20:25
Razne politike dolaze i prolaze, Politika ostaje i traje
Gost#115 Jul 10, 2016, 20:27
Zato što je reč o novini koja u ovom teškom periodu laži, obmana ,glumatanja i sl. uspeva da objektivno u datim uslovima, daje mogućnost i drugojačijem vidjenju stvarnosti onom delu intelektualne javnosti koja se još uvek ne boji i misli da svojim hrabrim mišljenjem može da doprinse promenama. Gospodja Smajlović izvesno ima veliki udeo u tome i u više navrata u prošlosti je pokazala hrabrost i dignitet novinarske družine, koja je omalovažena i prema kojoj se vlast odnosi na krajnje necivilizovan način.
Gost#116 Jul 10, 2016, 20:38
Istina i pravda treba svima da budu na prvom mestu.
Gost#117 Jul 10, 2016, 20:39
Generacija sam koja je rasla uz Politiku....spali smo na trač novine....nove generacije i ne znaju sta je značio Zabavnik za nas.
Gost#118 Jul 10, 2016, 21:20
Politika je jedina novina koja ima prave novinarske tekstrove i bavi se temama kojima noine trebaju da se bave i to na način an koji trebaju da se bave. Biće strašno ako i politika postane tolet opapir poput svih ostalih dnevnih novina koje se u Srbiji prodaju i koje pišu samo po uputstvu onoga koji ih plaća. Pozdrav Svima
niko#119 Jul 10, 2016, 21:21
Re:
tako je, skoro sm našao zabavnik iz 87 u nekom sgtarom koferu i sa uživanjem ga pročitao od korice do korice. to je bila novina a ne kao sad...
Gost#120 Jul 10, 2016, 22:59
Zbog podrske Koromanu..Jer je fudbaler...Salim se...Ako ima jos normalnih ljudi, onda zbog njih. Ako nema...nece im moj glas toliko koristiti pa eto, poklanjam.
Gost#121 Jul 10, 2016, 23:07
Zato što je "Politika", što se tiče medija u Srbiji jedino svetlo u tunelu u kome se nalazimo. Uvek je odmerena, diskretna, daje Vam mogućnost da sami donesete zaključak o stvarima o kojima piše.
Vesna#122 Jul 10, 2016, 23:22
Kakva farsa i Ljiljina manipulacija!
Gost#123 Jul 11, 2016, 00:32
Sloboda Srbiji!
Gost#124 Jul 11, 2016, 02:56
Mislim da je novi vlasnik Politike u saradnji sa Vucicem poceo da se bavi "uredjivanjem",zbog cega je glavna i odgovorna urednica Ljiljana Smajlovic dala ostavku.Licno sam protestovao na objavljenu fotografiju/foto montazu gde srpskog velikana Nikolu Teslu prikazuju sa telom kurtizane,bujne grudi,izbacena zenska butina ispod duge zenske haljine a glava Teslina.Pitao sam glavnu urednicu,da li je Politika jos uvek srpska novina,ja u to vise ne verujem te sam odlucio da vise ne napisem ni slovo iako sam u prethodne 4 godine napisao vise od 1000(hiljadu) komentara a Politika je objavila.Sada vidim da greska nije u glavnoj urednici jer ne daje se ostavka tek tako,muka je Ljilju naterala na ovaj korak,koji neko nazva kukaviclukom a ja kazem da je u pitanju hrabra odluka Smajloviceve jer je na ovaj nacin upalila crveno svetlo i alarmirala sve citaoce i postovaoce e da bi se stanje nekako popravilo.Iz objavljenih komentara vidi se ogromna podrska koju citaoci Politike daju glavnoj urednici.I ja se pridruzujem "armiji postovalaca" Ljiljane Smajlovic.Ostaje mi da na kraju uputim apel-vapaj nasoj Ljilji,kao u onoj pesmi "vrati se Ljiljo vrati ..." .Sve sto mozemo i sve sto je do nas mi cemo uciniti.Pozdravljam vas sve iz Vankuvera.
Gost#125 Jul 11, 2016, 06:09
Ovo je način da se sačuva Politika i ostane Ljiljana Smajlović koja je najbolje vodi!!!!
| This discussion has been closed. |
Прво. одбрана националне институције и националног бренда (само још да врате имена оснивача на предњу страну!) Друго.подршка врсној новинарки, која већ два пута дизала "Политику", због чега јепрви пут смењена од стране идеологије трансинтернационалних бараба, а други пут сама одлази од њихових слугу који су се инфилтрирали у нашу новину!