SAČUVAJMO "POLITIKU"
Žao mi je što su je uništili.
Mali lopove, Mali lopove, đubre najveće...
Manite se širenja mržnje prema kolegama iz NUNS-a. Udarite na fašiste i lopove iz vlasti.
Jaka neka peticija! Napisao sam ime oca prvog potpisnika, sefa OZNE, odgovornog za likvidacije hiljada Srba, sa kojim hvala Bogu nemam nikakve veze.
*politiku*
Pogledi među nama
Bojim se da ne mogu da podržim list čija je dominantna agenda prokazivanje izmaštanih izdajnika i stranih plaćenika. Naime, kampanju koja se već dugo vodi protiv pojedinih novinara i udruženja na stranicama "najstarijeg dnevnog lista na Balkanu" smatram neoprostivom novinarskom i etičkom brukom. Uzgred, u tekućem procesu sistematskog urušavanja države Politika je trebalo da stane na stranu naroda da bi mogla da očekuje da u ovakvoj situaciji narod ustane u njenu odbranu. Na stranu što ova cela priča oko ostavke Lj. Smajlović deluje kao jedan "drštemedaneodem" performans.
Ništa manja je njena esnafska vrednost.
Liljana Smajlović je novinarska ikona ovih prostora i šire, na koju mnogi moraju da se ugledaju i od koje mnogi moraju da uče.
Zato sto se sve druge novine listaju, a samo se Politika cita! #komesmetajakapolitika #komesmetaljilja
Зато што волим "Политику",порастао сам читјући сва Политикина издања.Волим слободу,па и слободу штампе и информисања.
Васјин цвет
У случају да (далеко било) оставка Љиљане Смајловић ипак остане на снази, Високи савет нашег милитантно-антинационалистичког интернет форума једногласно предлаже Зорана Ћирјаковића за новог глодура Политике. #ПридржиЋиру
Politika je institucija, a novinari i urednici prolazni
Re: Васјин цвет
#18: Васјин цвет - Васјин цвет
Ја бих ипак био опрезнији, па понизно молим да се узме у разматрање и следећи предлог.
Одлазак једне такве величине каква је госпођа Љиља може довести до нагле дестабилизације у редакцији што би представљало превелики терет за једну особу.
Зато у транзиционом периоду предлажем тријумвират у саставу Баздуљ-Билбија-Ћирјаковић
| This discussion has been closed. |
Zato [to mislim da je sloboda štampe važna činjenica slobodnog, gradjanskog društva.