Smrtna kazna za Dragana (Monstrum) Djurica!
Moja zelja je da Dragana Djuric bude osudjen na smrtnu kaznu!Jer i onako kad izadje na slobodnu njega ce neko ubiti njemu zivot nije potreban.Mng mi je zao sto je uzeo zivot Tijani jer sam i ja devojcica starija godinu dana samo,izlazim uvece odem i ne znam dal' cu da se vratim svojim roditeljima uzas.ZELIMO SMRTNU KAZNU ZA DRAGANA!!
Zar zbog ovakvih monstruma da djeca koja su tek pocela zivit ne smiju nikuda izaci a da imaju osjecaj bezbjednosti...Ne razumijem ovakve ljude kako mogu ubijati sta imaju od toga? Pogotovo nije se trebala ova nesreca desiti nasoj Tijani ona je molila za pomoc a on ju je poceo jos vise udarati ,daviti ...Dno dna.. Samo jedno znam on ce u pakao a nasa Tijana ce u raj... SMRT ZA MONSTRUMA
anketa
Ovde imate anketu!
Svi klik na "DA"
http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/inicijativa-na-fejsbuku-vise-od-73000-ljudi-trazi-smrtnu-kaznu-za-ubicu-tijane-juric-clanak-1499393
NE
Ne treba ga ubiti, treba ga dati Tijaninim roditeljima, pa nek mu oni rade šta hoće. To je najbolja kazna!
Jadni roditelji tijanini kako se oni osacaju strasno ja sam iz okoline bajmoka strasno dobar djak bila lepa i on majmun sta uradi treba tijanin otac da te zivog sahrani...
Ja nemogu ovo potpisati. Jer da ga ubiju njegova bi krv bila i na mojim rukama.
Smrtna kazna za njega!
~ Rest in Peace Sweet Angel ~
| This discussion has been closed. |
Ne trebamo ga ubiti,to bi mu olaksalo zivot!
Trebamo ga muciti kao sto je on Tijanu mucio,
pa da oseti bol!!!
A ni u zatvoru mu sigurno nece biti lepse ako ga stave medju ubice i ostale....