Peticija protiv ukidanja OŠ "Đuro Strugar"
Ne treba ukidati skole!!!
Ukidanje OŠ "Djuro Strugar" je žalosno i licemerno. Žalosno je što na čelu ministarstva sede ljudi koji o prosveti nemaju blage veze. Žalosno je što ispaštaju oni koji ne bi trebali a to su naša deca. Šta je smisao života? Valjda da decu školujemo i vaspitavamo na najbolji način, jer to je naša budućnost...
Skola "Djuro Strugar" je cistija, veca i bolje uredjena od skole u susednom bloku koju nece da diraju, a tamo se upisuje sve manji broj dece. Zar je doslo do toga da cemo djake kao stoku uterivati u neuredjene prostorije (citaj: stale), samo zato sto neko ima uticaja da bolju skolu (citaj: kucu) prigrabi za sebe?? Pri tom "stanari" te "kuce" su bezobrazna, nekulturna, bahata i nasilna deca (cast retkim izuzecima) i predstavljaju losu sliku danasnjih generacija koja NE SME biti primer deci koja zive u ovom kraju - bez obzira koju osnovnu skolu pohadjaju....
Ovo je sramota sta se desava,uzeli su gornji sprat skole ucionice su podelili na pola sad hoce celu skolu.
Ja sam ZA sve što će da unapredi kvalitet boravka i školovanja naše dece.
Osim peticije i gunđanja po mrežama, spreman sam i delom da učestvujem u akcijama koje su u skladu sa mojim gore iznetim stavovima.
Ako nam je predsenik drzave kupio diplomu, ne znaci da ce i nasa deca to moci. Skolovanje je jedini nacin da ova zemlja krene napred. Necemo da gledamo svakakve rijaliti programe gde se samo pije... psuje .... i prikazuje dno ljudske gluposti.
Apelujem na sve gradjane, da se okupimo i da ne damo nasu skolu!
Moja sestra, moja kćer i ja smo išle u ovu školu. Ovo je jedina škola koju je zvanično posetila britanska kraljevska porodica. Uvek je vredela, vredi i sad boriti se za nju.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Zasto sve sto je dobro u ovoj zemlji neko mora da unisti
I sama sam prosvetni radnik i stalno smo pod nekim pritiscima,prete da ce da nas ukidaju i gase i sve je to manje-vise mrcvarenje i nas i dece.Radim u skoli sa manjim brojem ucenika gde su uslovi za rad idealni i znam koliko vise postizem kad udjem u takvu sredinu u odnosu na neke konglomerate od skola sa velikim odeljenjima.Naravno,stalno nam prete da nas nece biti. "Djuro Strugar"je dobra skola i nisu zasluzili da ih gase.
| This discussion has been closed. |