Sprečavanje usvajanje deteta u porodicu u instranstvu
nadam se da ce se uspeti da dete ostane kod zene koja ga je podigla I KOJU SMATRA MAJKOM
Re: Re:
Сада одузимају децу из хранитељских породица, а сутра ће од самих родитеља! Нису се потрудили ни да расветле деценијске преваре у вези новорођенчади која су проглашавана мртворођена и тако одузимана и продавана по белом свету!!! Зато сви на ноге, улице и ако треба и на радикалније потезе против свих оних који нам одузимају миран, достојан и праведан живот!!!
Vladislav Ristic - Pariz.
Da se ne desavaju ovakve i slicne stvari, mimo zakona i propisa.Svako mora da postuje pravila i zakonske propise, koji se odnose i na protokole o usvajanju dece (u zemlji i inostranstvu).Ne treba, i ne moze, da svaka ustanova odredjuje po svojemu nahodjenju kako da se odvija neka procedura, da se ona pojednostavlja ili komplikuje, i da deca bivaju ostecena na kraju svega.Dosta sa javaslucima i postupcima nekompetentnih sluzbenika u javnim ustanovama !!!!
GOVEDA JEDNA, KOLIKO KOŠTA ŽIVOT DJETETA, SRAM VAS I STID BILO MONSTRUMI JEDNI
šVEDSKA JE NA PRVOM MIJESTU PO PEDOFILIJI U EVROPI !!!
TO TREBA ZAUSTAVITI ,DAVANJE DJECE U INOSTRANSTVO. A AKO SE DESI I DA ODE PRATITI IH ŠTA RADE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a mi ,kao narod posvećen deci i porodici tradicionalno,ne prodajemo decu jer nema tog novca koji bi bio dovoljan .Za nas Srbe život deteta je od neprocenjive vrednosti.
Sramotan cin za institucije drzave Srbije koje su nadlezne za ovaj slucaj i neko bi trebao da odgovara za to. Djeciji zivot nije igracka niti ima prostora za pogresne odluke. Ta nova porodica moze sutra da kaze da je djecak nastradao, recimo, kako ce to moci da se provjeri?! Ili moze da bude zlostavljan od strane nove porodice?
Osim toga, zar u njihovoj zemlji nema djece koja cekaju na usvajanje!?
Neoprostivo sramotan postupak nadleznih I stanovnistvo je opravdano ogorceno ovim postupkom!
Pitam se sta kaze zastitnik gradjana drzave Srbije o ovom problemu?!
hvala na citanju to je moje demokratsko misljenje.
У овако осиромашеној Србији, једина нада нам је у Бога и у потомство.Ако дозволимо да нам отимају децу, онда ће и Бог од нас одступити, јер нисмо достојни ни Бога ни потомства.
| This discussion has been closed. |
mislim da je dete trebalo ostati kod zene koja ga je podigla i koju dozivljava KAO SVOJU MAJKU,TO JE NAJVAZNIJE