Спречимо Подунавца да остане!
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: Komentar je uklonjen jer je uvredljiv po trecu osobu i nema veze sa temom peticije.
Reason for the removal: Komentar je uklonjen jer je uvredljiv po trecu osobu i nema veze sa temom peticije.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Je l ste to vi profesore Simeunoviću?
#1: Tijana - Je l ste to vi profesore Simeunoviću?
Tijana, autor peticije, za razliku od Vas, ima i ime i prezime i njegov intervju je objavljen u listovima Press i Pravda, o cemu se mozete informisati.
P.S: Od kad je to CEU prestizan evropski univeritet, kada uopste nije ni rangiran?
Промашена тема
Re: Re: Je l ste to vi profesore Simeunoviću?
#9: Milan Babic - Re: Je l ste to vi profesore Simeunoviću?
Molim vas posaljite mi link posto u arhivi medija koje ste naveli ne postoji tako nesto. Ne znam zasto brisete komentare svako ima pravo da izrazi svoje misljenje, zar ne? Ukoliko se potpisujete kao student a niste bili predsednik parlamenta niti ste zvanicno predstavljali studente ikada bilo bi lepo kada biste objasnili odakle vam legitimitet da se tako predstavljate?
Re: Re: Je l ste to vi profesore Simeunoviću?
#9: Milan Babic - Re: Je l ste to vi profesore Simeunoviću?
Imate ime i prezime ali svakog pametnog coveka bi bilo sramota da se uopste posle ovog predstavlja.Vidim da ste neobavesteni pa pogledajte malo sta je Milan Podunavac radio u LSE u Londonu ( ako znate uopste sta je to ) Pogledajte specijalizacije u Americi i Nemackoj,broj knjiga i sa kom ih je pisao,broj naucnih skupova.A kako ste tekstove objavili i to je vec poznato.Verovatno neki od sasasnjih ili bivsih Simeunovicevih studenata.Vec se svi smeju toj taktici koja je na nivou tinejdzera.Vi ste sramota za fakultet.podrska prof.Podunavcu.
Re: Re: Re: Je l ste to vi profesore Simeunoviću?
#13: Dragan - Re: Re: Je l ste to vi profesore Simeunoviću?
Ovo je odgovor navodnom Babicu.
Re: Je l ste to vi profesore Simeunoviću?Da Tijana to sam ja.
#1: Tijana - Je l ste to vi profesore Simeunoviću?
Tijana pa pogledaj ko podrzava Simeunovica.Sve ce ti biti odmah jasno.Sve sto je probao zavrsilo se lose po fakultet i nas studente.A ko je podnosilac peticije saznace se brzo i na kraju ce biti da tog studenta Babica uopste nema na FPN.Ali olos uvek ide sa olosem.I ovi sto su kao studirali treba da znaju ( mi sa FPN znamo) da prof.Podunavac predaje na prvoj godini pa nije u mogucnosti da vas maltretira kroz ceo fakultet.Ali glupost Simeunovica je opste poznata pa ni ove gluposti nisu za cudjenje.
Re: Re: Je l ste to vi profesore Simeunoviću?Da Tijana to sam ja.
| This discussion has been closed. |
Je l ste to vi profesore Simeunoviću?