SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Treba da utičemo na kulturno obrazovanje svih populacija a prostakluka nam netreba. Ima ga previše uništavajte "korov" na vreme a ne da ga "sejete" ! Ima Srbija šta da pokaže i ima pametne ljude koje možemo slušati i nešto naučiti!
na mene nemoze da utice jer ja to negledam jer mi je to odvratno
toliko da ni tv negledam vec nekoliko godina.
Ucesnici bez ikakvih moralnih vrednosti. Nisu vredni nikakvih ni pomena, a kamoli komentara.
bruka za naciju!
potpisala zbog ove JADNE omladine i mladosti uopste.Ja jos uvek mogu da"recikliram"otpad bilo koje vrste,pa tako i mentalni'ali nisu svi u mogucnosti.Vreme u kom su rodjeni,roditelji,drustvo ,mediji."JAD I BEDA UMA I RAZUMA!MENTALNA BEDA.Veliki pozdrav i podrska !!
Bolesne stvari!
Zadnjih godina TV korisim kao monitor za komp, kompletan program (cast sportskim izuzecima) je katastrofa. Rijaliti, turske i ostale niskobudzetne serije, dnevnici. predsednik i "prvi" podpredsednici vlada, azilanti, parade ponosa i ostali pederi, vecina voditeljki koje su najverovatnije pokupljene na Pigalu sve je katastrofa. Sve sto je nekada bilo nenormalno sada je normalno, a svi koji ne mislimo tako smo vandali ili teroristi. Samo jedno ne reseno pitanje imam u glavi, ko je ludji ili gluplji, ovi sto sve to pustaju ili oni koji gledaju.
| This discussion has been closed. |