SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
de je sad sve to...GDE JE SVEST OVOG NARODA...
Покушавам да пребројим године које сам провела не гледајући ТВ програме јер су медијске звезде постали политичари, када су склонили њих почели су да емитују дно дна. Престала сам да идем и у комшилук и код пријатеља јер не могу да живе ако им ТВ није укључен. Не могу да схватим да народ воли да се дави у малограђанштини, злу, изопачености. Држава је јака онолико колико је духовно јака. Не могу да гледам суноврат своје земље и свог народа. Хоће ли неко почети да вади дијаманте са дна? Хоће ли неко уложити напоре да престане Србијом да хара шунд и кич? Нетачно је да су праве вредности застареле и да исчезавају. Умни су заћутали или су се уморили од птица тркачица. Крајње је време да се обрати пажња на етичке и моралне вредности или да већинско становништво избаци из употребе телевизоре, компјутере, дневну штампу, да престане да излази на улицу и да оде у шуме и на ливаде.
Kazu, promeni kanal, okreni glavu. Zbog cega? Da bi neko tamo mogao da gleda gluposti i gadosti, a neko treci uzeo debelu lovu. Necu da okrecem glavu, ako treba 30.000 potpisa da se promeni zakon, potpisacu, bez razmisljanja. Kad otvorim neke internet novine, prvo sto izadje, ova pokazala sise, ovoj ispala bradavica, onoj bivsi momak spava sa majkom, sestrom.... Muka mi je vise od gadosti.
Mi, odrasli- lep im primer dajemo ; ne činimo ništa da bi to promenili. Kritikujemo, potpisujemo peticije, pijemo bensedin.
Samo direktna akcija ima smisla!
Ne oglasava se po ovom pitanju ni "cupavi"ministar kao ni njegov sef (koji se inace o svemu oglasava i koji nosi "diplomu"MMF-a u cepu.
Imaju oni vazanija posla (za sebe i druge) kako da rasprodaju Srbiju i da odrze medijski mrak u Srbiji.
Predlazem ovakvu peticiju i za sprecavanje rasprodaje nacionalnog blaga "TELEKOMA" a potom EPS-a i ostalog jer drugacije se u ovakvoj rbiji drugacije nemoze a MORA.
Re:
#25: - Sinoć sam po prvi put samo pet minuta gledala tu grozotu od koje sam ostala užasnuta i zgrčenog želuca. To je po meni krivično delo. Kako im nije palo napamet da naprave tako nešto sa velikanima naše kulture. Da oplemene i pokrenu ovaj narod na nešto lepo i dobro.
Rijaliti su dno dna. To nikako ne bi smelo da se emituje na nacionalnim televizijama. Nasoj deci,koja su buducnost ove zemlje, potrebno je dobro i primereno vaspitanje a ne ovakvi rijaliti koji prikazuju blud, razvrat....
| This discussion has been closed. |