SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Еколошки покрет Новог сада
Зато што су те емисије највеће ментално загађење животне средине које се може замислити! Оне представљају највећи могући примитивизам, некултуру, вулгарност, нешто чега би се нација требала стидети, Никола Алексић, директор Еколошког покрета Новог Сада
MI, 100000 SVESNIH I SAVESNIH GRADJANA STAJEMO U ODBRANU SVOJE DECE, SVOJIH STARIH RODITELJA I DRUSTVA U CELINI. MI, 100000 SVESNIH I SAVESNIH GRADJANA SMO ZAJEDNO U INICIJATIVI KOJA JE BEZ TRUNKE SUMNJE ALTURISTICKOG KARAKTERA. MI, 1000000 SVESNIH I SAVESNIH GRADJANA SE BORIMO ZA DRUSTVO BEZ STARLETA, VIRALNOG VOAJERIZMA I PROMOCIJA BRUTALNO POGRESNIH VREDNOSTI. MI, 100000 SVESNIH I SAVESNIH GRADJANA UZ SALVO JAKIH I NE OBORIVIH ARGUMENATA ZAHTEVAMO DA OVO STANE. STOP DILERIMA REALITY DOPA.
i da nas odvuce od porodice, kuce, prijatelja ...
mozda bi nam bilo lakse
ovo je katastrofa, gora od svih mogucih
moramo ici do kraja
mislim da je sav prostakluk i sva vrednosna trulez samo sredstvo koje nas porobljava
ako se sto pre ne osvestimo
buduce generacije ce biti potpuno nesposobne i nepismene, a robovi treba da budu glupi, jaki, nepismeni, bez porodice i dece ( bez nagona za opstankom )
Molba za spas
PROTIV zaglupljivanja dece, koja su ionako zaglupljena mobilnim telefonima i fejsom
I 30 000 potpisa je dovoljno da Parlament obrati paznju na volju svojih gradjana. Nadam se da se nece zavrsiti samo na ovome. Autoru peticije svaka cast. Dokaz da svako od nas pojedinacno moze da ucini nesto na kreiranju zdravog drustvenog okruzenja!
| This discussion has been closed. |
Dejan
Da sačuvamo našu decu od kiča i bolesti!