SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
U ime istine, pravde, zdravog razuma!!!
Da se oglase Tasovac i Nacionalni savet za kulturu. Zasto ih placano?!!! Ili OSTAVKE!
Gde su pisci, glumci, akademija nauka, profesori.......probudite se dok ovi ne ugase i poslednje svetlo.
Za one koji žive u tunelu, činjenica da je na kraju svetlo ne znači ništa
Kulturolozi kritikuju rijalitije al sta vredi. Citajte Bozovica, Veljanovskog, Divnu Vuksanovic, sve su ljudi na vreme lepo rekli. Nazalost, nije imao ko da ih cuje. A estrada je zauzela i knjizevnost. Vidite sta stampa Laguna. Iste te Pink nazovi zvezde. Mnogo smo nisko pali. Bas.
Re: PREBACI KANAL AMAN!
#201: MAJA - PREBACI KANAL AMAN!
Nije poentau prebacivanju kanala, naravno da to i radim. Sustina je opsta kultura nacije. Ti rijaliti se prikazuju na kako privatnim tako i na TV sa nac.frekvencijom. Da li cete glrdati, licni izbor ali, ako se ovakav vid nemorala, blud i svih vrsta ponasanja koja su Zakonom zabranjena, gledamo kao nesto sto je moralno vredni, onda o kulturi nacije nema ni govora. Mene je sramota a taj osecaj necu da imam. Ovo je moja Zemlja i hocu da sam ponosna na nju. Pa nije valjda da je jedini Djokovic,kome kapa dole, kojim cemo se ponositi.
Ne mogu da verujem šta nam servijraju, čisto zaglupljivanje....Šund !!!
da se ja pitam osudio bi vlasnike t v -a i rialitija za blud i nemoral. kazu ogledalo Srbije pa naravno kad nam televizija pink vec godinama truje decu i od raznih starleta i pevacica ( sve sama gologuzija ) pravi idole
.
na sta da prebacim kanal kad sve tv sa nacionalnom frekvencijom osim rts emituju isto. ovo me se moramo suprotstaviti. oduzeti im nacionalne frekvencije, pa neka ih gledaju preko kablovske za novac do mile volje. ovako, to je strasna zloupotreba
https://www.youtube.com/watch?v=dtWjh-yTpKg
Mislim da je himna ovog sve narodnog protesta protiv razaranja društvenog, duševnog i mentalnog stanja nacije pesma Oko mene Riblje čorbe!
Sve sto ste vi u Vasoj Peticiji napisali protiv cega se borite, protiv toga skupa sa Vama, zelim da se borim i ja. Sta mogu nasa deca da nauce iz ovih Rijalitija?
Zeljko Mitrovic, korumpirani narkoman i podvodac. I svi koji rade na Pinku za mene su osobe koje se prostituisu. Nema razlike, Farma, Pinkove zvezde ili Info top. Prostitucija, narode. Ukinimo zlo!
| This discussion has been closed. |