SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
To verovatno pokusavaju da skrenu paznju sa buduce Tv pretplate sa izgovorom da samo takvi programi mogu biti besplatni.
Re: Treba nam budjenje, hitno
#10206: Dete osamdesetih - Treba nam budjenje, hitno
Bravo za dete osamdeseih!!! I mi roditelji koji treba da radimo do 65-te i vi naša deca rođena osamdesetih,koja nikada neće dobiti posao, smo potpuno izgubljene generacije. Mi koji Vam ništa nismo mogli pružiti osim da Vas prehranimo i teramo da učite, i mi koji smo sve te godine živeli ko psi. Zajedno smo najveće žrtve ovog propalog društva.
Ovi programi su izuzetno nezreli, prosti i neprimereni populaciji.
MOLIM vas sve
Molim Vas sve da nam se pridruzite u borbi protiv promocije ovoga zla na internet medijima. Mi vec godinama ostavljamo , tj pokusavamo da ostavimo, komentare na informativnim vebsajtovima koji promovisu ovo zlo kroz svoj svakodnevne "vesti". Narocito se ovo odnosi na Bilc koji je jedan od najvise posecenih internet medija sa nasih prostora. Molim Vas, dobri ljudi, pridruzite nam se i ostavljajte svoje komentare na svaku njihovu "vest" o ovim "emisijama". Mnoge od nasih svakodnevnih komentara dezurni Blic cenzor CENZURISE tj NE objavi. Zato Vas molimo da u sto vecem broju komentarisete i glasate protiv ovakvih "vesti" na Blicu u nadi da ce brojnost nasih komentara da donese promene i prestanak promovisanja ovoga zla koje unistava nasu decu i buducnost ove zemlje. Zahtevajte da drzava reaguje i Zakonom zabrani snimanje i emitovanje ovoga zla!!!
HVALA Vam svima koji podrzavate ovu akciju u borbi za bolju buducnost nase dece i zemlje Srbije!
Cenzurise Blic, a cenzurisu i Novosti, ipak, dosta nas je, pisimo komentare protiv rijalitija, dok ne slomimo medijku blokadu.
Kazniti sve organizatore Sodome i Gomore .
| This discussion has been closed. |