SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Ma ljudi jeste li vi normalni da ukinete rijaliti ??? Pa u sta ce onda ovaj prost narod da bleji. 'Ocete ponovo Turske, Španske i Indijske serije ? Najbolje bi bilo i jedno i drugo !!! Zamislite šta bi bilo kada ne bi bilo ovih divnih emisija za zatupljivanje...
Hoćete da narod počne da razmišlja, hoćete da narod počne da čita knjige, hoćete da otvori oči i vidi svu bedu koja je zadesila našu SRBIJU ???
U starom Rimu je bilo ‚‚ HLEBA I IGARA‚‚ pošto ovaj narod nema ni za hleba onda je najbolje jos rijaliti serijala !!!
Moj pokojni deda je imao jedno pravilo : Daj govedima dovoljno vode i sena pa nece da riču po ceo dan !!!
REM da ne prebacuje odgovornost na parlament, radite svoj posao, sto ih bar ne opominjete, gde su kazne, na osbnovu cega su dobili nacionalne frekvencije? Ne zelim da mi se soraja, Stanija, ana Gligorijevic i ostale curke cere po ceo dan s Pinka. Farma i Infotop su jedno isto. Rem mora da reaguje protiv sunda i lazi!
O "zvezdama" sramote, nije porebno pisati. Neverovatno je sta je sve covek sposoban uraditi za malo para i malo "slave". Tuzno i zapanjujuce.
Posle nekolio minuta gledanja, rijalitija, ( svi su, manje vise, isti ), ostio sam se da sam ucestvovao u necem prljavom, ruznom i degutantnom. Sve sto mi je sveto, zadivljujuce, vredno zivljenja, kod "njih" je baceno pod moge kroz one jadne kreature, sto za "saku dolara", rugaju se svemu sto je lepse, bolje i dostojanstvenije od njih. Tuzan sam jer su to moja braca i sestre, ljudi kao sto sam i ja sam. Ne osudjujem, ali dizem glas protiv nazadnosti i ponizavanja coveka. U kucama VELIKOG BLATA, i ispred njih. Ovo je glas moga protesta i glas buntovnika koji ne pristaje na ruzenje svega covecnog. Ja u tome necu ucestvovati. Radujem se sto nisam usamljen iako se bojim da smo u manjini.
Boze, spasi Srbiju terora medija. Dole Pink!
Želim da nam deca rastu u normalnoj srbiji, da na tv-u gledaju obrazovni program, ili bar one emisije koje smo gledali ranije kad smo bili mladji.
Sund je drzava u kojoj se nijedan zvanicnik ni politicar ne oglasava da prokomentarise stav preko 100 000 svojih sunarodnika.
oduzeti svu imovinu tv pink i tu zaposliti nasu lepo vaspitanu i skolovanu omladinu, pa ce i prigrami da procvetaju
Re:
Džabe je ljudi sve to, kad na svakog od nas koji potpiše peticiju dolazi 10 i više njih koji zaista gledaju sve ove gluposti.
Ljudi zaista gledaju sve gore navedeno, nisam verovao, ali je zaista tako. Jedina ne merljiva stvar u prirodi je ljudska glupost.
| This discussion has been closed. |
Vest o nasoj peticiji preneo NUNS. Pisite komentare tamo, sta ocekujemo od njih. Dole Pink imperija!