SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Da nam prioriteti u zivotu postanu starlete i gistro kriminalci, a nasoj deci da budu oni idoli, i da ih oponasaju, to je katastrofa, lagana propast za nasu naciju.
“Nevezano” za invaziju realitija: …od 1. oktobra…"Izvršitelji u Srbiji, koji građanima zbog neplaćenih dugova uveliko blokiraju plate i penzije uskoro će svoje "šape" moći da stave i na štedne i sve ostale račune dužnika u bankama" VIDI OVDE
Nevaspitanost i prostota su postali uzor mladim generacijama, zaraditi na naivnosti, neprosvecenosti i gluposti hiljada ljudi je imperativ danasnjice........
Pored poznate činjenice da su to programi subkulturnog sadržajai neverovatne štete po naraštaje u usponu života potpisao sam peticiju sa željom da mi generacije na silaznoj putanji života moramo podići glas neslaganja sa takvom medijskom torturom sa pogubnim psihičkim posledicama koje će dugo biti prisutne kod mladje populacije.
Pridružujem se ostalim potpisnicima jer dosta je defanzive specijalnim ratovima bezličnih ljudi koje rade da uniste sve pozitivne kulturološke vrednosti mog etnosa.
Otac Tadej je rekao "Kakve su ti misli takav ti je život", a ja bih na to dodao : Kakvi su ti reprezenti stvarnosti takva ti je ista. Gola ili polugola i nemoralna kao i ove ženturače - Suzana Mancic, Snezana Dakic, Svetlana Aleksic, Maja Manojlovic, Sanja Marinkovic, Marija Egelja, Ana Gligorijevic, Marijana Macic, Dusica Jakovljevic i ostali moralni talog Pinka.
Re: Re: NEBOJSA PG
Vozi onda... Zbog takvih kao ti i izgubismo Kosovo!
Potpisala sam ovu peticiju jer smatram da ovakvi programi pospešuju i afirmišu ono najgore u čoveku. Srpski narod je već dovoljno moralno, intelektualno i kulturno posrnuo, a ovo je apsolutno dno dna u svakom od navedenih aspekata posrnuća.
ne zelim da budale i olosi pobede, dole pink tv
| This discussion has been closed. |