SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Re:
#1: - DRUGI PISU : PREDRAG POPOVIC O ZELJKU MITROVICU https://predragpopovic.wordpress.com/2014/12/31/835/
Dosta je nemorala i raznih luđaka i budala na Tv-e. Osim toga, gotovo sav medijski prostor nekoliko TV kuća, posvećen je ovim glupim, nakaradnim, retardiranim i do bola sramnim ponašanjima ljudi u ovim, kako bi ih drugačije čovjek nazvao, nego kućama razvrata i nemorala, kućama psovke i luđaka. Ne želim da moja djeca i na minut pogledaju bilo koju ovu luđački i do bola glupi, nazovi, šou. MIČITE OVO SA EKRANA I NAŠIH ŽIVOTA. Davno se trebalo protiv ovoga pobuniti i zabraniti ovako smeće na TV-u
Podrzavam vas.
To gledaju naša deca i bolest se širi.
Citajuci komentare shvatila sam da imamo zdrav razum i pametan narod koji zeli da zivi opet normalno i kulturno u Srbiji. Znam da je tesko,rodjena sam beogradjanka, svasta sam videla i dozivela, od sankcija do bombardovanja, pa sam na kraju se razbolela od raka i jedva izlecila na vreme. Ali ovako nesto jos nisam videla...Pa zar posle svega da me trujete i dalje nekim VIP licnostima, reality programima, turskim i spanskim serijama...imajte milosti. Sta je falilo nekim emisijama o zivotinjskom carstvu, poucnim kulturnim emisijama, crtacima, decijem i zabavnom programu, sportu... Ako imate imalo duse ukinite "ovo" jel nije ni nase "ogledalo", nije ni smesno a ni zabavno i kraj.
ove emisije,ispod ljudskog dostojanstva,i da i onako misljenje,
koje vlada o nama \srbima,kao ljudima sa "mentalnom greskom",
kako nas je okarakterisao,Americki pregovarac,Ricard Holbruk
svojevremeno,kada je vodjen bratoubilacki rat,na teritoriji bivse
Jugoslavije.Izgleda,da je bio,potpuno u pravu.
| This discussion has been closed. |