SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Vreme da se digne kuka i motika!!!
Re:
Zasto ama bas svaka drzava ne zabrani prodaju alkohola i cigareta, pod 1? Zasto ne zabrane reality programe i time glasanja putem sms-a, pod 2? Koliko ide drzavama profita na racun toga kroz poreze?
Apsulutno sam protiv svih ovih posasti koje nam narusavaju zdravlje i sam mentalni sklop, pogotovo na mlade.
Ja sam već potpisao peticiju i slažem se sa svima koji su to isto uradili a ja imam bolji predlog pošto nas ima preko 100000 potpisnika zar nije bolje da ti isti ljudi JEDNOSTAVNO UGASE SVOJE TELEVIZORE i predju na knjige ili još bolje neka više razgovaraju u porodici o svojim problemima.
Zamislite samo 100000 ugašenih televizora zar to nije dosta za početak.
Selekcija učesnika je skandalozna, propagiraju nemoral, blud, prevaru, intrige. Otvoren prelom karaktera je dijagnoza za većinu učesnika.
Re:
SVAKA CAST, KAPA DOLE I MOJ NAKLON!!!!!!!!!!!!!! I JA SAM BLIZU TOGA DA RAZBIJEM SVOJ NOVI TV ZBOG SUPRUGE MI KOJA TO GLEDA CISTO IZ DOKOLICE NAKON POSLA, TOLERANCIJA NA IZMAKU!!!!!!!!
Ako su ovi programi baza javnog mnjenja, a JESU, protestvujemo iz sve snage. Protestvujem da je to SRBIJA.... Ovde su ljudi dobri i pametni porodicni ljudi.
Želim da se ove grozote prestanu da prikazuju i da prestanu da truju duše pogotovo mladih i dece.
zato sdjepwjdi43jf34ij 4ij4kendlw ejndwlkend ekndlkendlw endnejkndenej emdkbf kdnkewnkend kefnfi
Podrska peticiji
Da prestane trovanje nacije i da se vrate prave vrednosti. Ja licno nemam TV tj nemam vremena ni zelje da se digitalizujem. Problem je sto je u vecini stampanih medija preko 50% sadrzaja tj naslova o tim nesrecnim "alterima", namerno kazem nesrecni jer sta treba ljudsko bice da natera da se tako ponizava. Sramotno je da TV kanali sa ovakvim sadrzajem imaju nacionalne frekvencije.
| This discussion has been closed. |