SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
ugasiti tv pink kompletno, odnosno teror svih njihovih kanala
Sramota i ponizenje svake vrste da se neki kvazi VIP prostituisu po medijima...pocev od televizije do novina....
Za KULTURU je ova zemlje zaboravila. Niko je ni ne pominje, a njom se pise istorija nekog naroda. Sta cemo mi "civilizovani" ostaviti iza sebe Soraju, Staniju, Kristijana...cime obelezavamo nase doba. Sramota je blaga rec za Srbiju!
UPRAVO JE UCESNIK "FARME" IVAN GAVRILOVIC REKAO U PROGRAMU:
"NEKA CRKNU SVI KOJI NE VOLE RIJALITI!"
_ _ _ _ _ _ _
SKANDALOZNO!!!!!!!!!
DRAGO MI JE I PONOSAN SAM DA SAM JEDAN OD PREKO 104 HILJADE POTPISNIKA PETICIJE, PROTIVNIKA OVAKVIH STVARI U DRUSTVU!!!!!!!!
Poziv za podršku 50. festivala "Mokranjčevi dani"
Svi potpisnici ove peticije su pozvani da pokažu na delu da cene kulturu. Ukoliko ste novčano u mogućnosti, pozivam vas da ovaj vikend posetite Negotin i podržite kulturno-muzičku manifestaciju sa dugom tradicijom. Od 10-16. septembra održava se 50. festival "Mokranjčevi dani". Repertoar možete videti ovde http://www.mokranjcevi-dani.com/
Festival “Mokranjčevi dani” ne znači samo omaž imenu i delu našeg muzičkog velikana, već je i spona sa budućnošću, stalno podsećanje na korene srpske duhovnosti, na izvorišta iz kojih crpimo ugled srpskog naroda u ukupnom kulturološkom, ne samo muzičkom smislu. Mokranjcem čuvamo svoju istoriju, tradiciju i prepoznatljivost u Evropi, pa i u svetu. Mokranjac je u svoje vreme bio svojevrsni kulturni ambasador Srbije. Izveo je svoja dela u mnogim gradovima Evrope i Balkana. Gostujući sa „Prvim beogradskim pevačkim društvom“ u zemlji i inostranstvu pronosio je folklor i duh srpskog naroda i temelje naše narodne umetnosti.
P.S. Nemam veze sa organizacionim timom, samo vas pozivam u grad odakle sam poreklom i ovo je zaista manifestacija koju vredi ispratiti.
| This discussion has been closed. |