SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Kriminalcima,polupismenim i nepismenim, sponzorušama i prostitutkama, prevarantima i džabalebarošima nije mesto na medijima uopšte, a kamoli ceo dan ili u udarnim terminima. Promovisanje svega toga zarad zarade nekolicine vlasnika televizija sa državnom frekvencijom je siguran put u sunovrat kulture, društva uopšte i pogotovo mladih naraštaja.
Zar je to poželjno ponašanje ljudi u Srbiji ??? Povlačenje po blatu, prljavština...
To nije Srbija !!!
Prvo su sistematski uništili sve vredno, pristojno i dostojanstveno.
Gde je RRA i koja je svrha njenog postojanja ? Kud se dede moral, učenost, dostojanstvo, vrednoća, čestitost ?
Ja nerazumem kako vlasnik PinkTV moze da stavi Toliko Mentalno Retardiranu Emisiju I Kalja Ugled Srpske Televizije. Cuo Sam da je jedno dete od gledanja Farme Zaludelo se za farmu.Decaci se takmice ko ce biti Soraja.Zbog Srpske omladine MolimVas ukinite Farmu,a i zbog Drugih Stanovnika Srbije. :(
Veliki brat je losa emisija koja je za nijansu bolja od Farme.Ali molim Da se to ukine.Parovi SU MENTALNO RETARDINA EMISIJA GORA I OD FARME.TO JE GLUPOST SVETSKE KLASE.Maldivi JE SRANJE NEVIDJENO.MOLIM VLASNIKE B92,PinkTV,happyTV,i tamo de se snimaju maldivi da se to ukine!!! :(
Re:
U pravu si. Ne znam ni zašto ljudi gledaju takva sranja. Dovoljno su se ljudi nagledali idiota i kriminalaca na rijalitijima koje treba odmah voditi na psihijatriju.
Izbacivanje Pink kanala sa kablovske
Peticije, kao način nekog bunta, skoro nikada nisu urodile nekim plodom. Možda treba promeniti način. Kako bi bilo da se pokrene peticija o izbacivanju Pink i Happy kanala iz SBB paketa- tj. kablovske? Tj. da se u ovoj postojećoj sa 105 411 glasova, doda taj mali detalj...i naravno, za nekorišćenje kanala umanji cena ili dodaju druge Tv..čisto "udar" na najvećeg kablovskog operatera...jer ko plaća kablovsku?
OVO JE KRAJ
RRA sta ces da kazes za ovo:
Sve novine objavile naslov "PALA KRV NA FARMI, REAGOVALA HITNA: Kristijan napao Tijanu, povređeno još nekoliko učesnika"
NAJZAD SE I TO DESILO......
I STA SAD CEKAMO NARODE, da se svi pobiju radi gledanosti i smrdljivih para....UGASITE TV PINK, HAPPY ODMAH SAD, ILI DA IM SE UKINE NACIONALNA FREKVENCIJA...BESNA SAM KO RIS...dajte bre vise nesto NORMALNO ili ta rec za VAS vise NE POSTOJI.
Ovo je promocija razvrata, bluda, nasilja i svake vrste degradacije! Udar na zdrav razum i moral koji je i ovako prilično nizak. Dok nam mladi, školovani i talentovani ljudi napuštaju državu, serviraju nam se norme koje su ispod svakog kriterijuma. Preko svake mere me iznenađuje da neko ovo može nazvati nebeskim narodom, hvaleći se verom u Boga!? Sramota da se ne može opisati!
Peticija sa potpisima počela 30-08-2015 !?!?
I šta sada??? Čemo ovo, jer ovo neka zajebancija ili...
emisija na kcn tv protiv rijalitija od 8.oktobra na yutubeu, preporucujem za gledanje,gosca divna vuksanovic
protiv sam celokupne tv pink, cisto zlo
| This discussion has been closed. |