SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
premijer u emisiji javno rece da pink ne placa porez? i?
Ne bih komentarisala guranje ovog naroda u totalni sunovrat, duhovni/moralni....vredjaju nam intelekt.
PUŠITE GA, PAORI. RIJELITI NAČIN ŽIVOTA.
oduzeti ovim tv nacionalnu frekvenciju, pocevsi od pink zagadjivaca
delije
dobar tekst u NSPM protiv rijalitija, a sto se Pinka i Ane Gligorijevic tice, mogu da nam popuse!!!
pink da plati porez i ukinuti rem
Je li vredi bilo sta pokretati, kada nam se ovi sa Pinka i Crappyja smeju u lice sa svojim retardiranim ucesnicima?
Re:
Prozvati Ministra i REM, i PINK da plati porez!
Samo cu reci BLAGO NAMA kad retardirane silikonske princeze bez grama mozga koje prodaju svoje telo dobijaju od anonimnih politicara velike sume novca, jahte, idu po svetu....
BLAGO NAMA kad nam ove televizije radi gledanosti prikazuju neke emisije poput igraca i pevaca kao da smo Americi i reality od koga mi se povraca. Ucimo da je nasilje, blud i nemoral PRAVA VREDNOST i da sutra to isto pokazemo svom komsiji.
BLAGO NAMA kad je ova RRA (REM) PLACENA DA NAS TRUJE OVIM GLUPOSTIMA SA ZAPADA i krije oci od ovih stvari. Ja TV ne gledam, a molim sve koji su realni da isto tako zatvore OCI i ne gledaju ovu sramotu ukoliko zelite da ostane malo nas sa nekom intelegencijom jer ce ona da se sroza na 0.
I jos nesto POCEO JE SAJAM KNJIGA, a znate koja je najcitanija..ZORRANAH ko god da je ne mogu da verujem, mi smo zaista narod za posmatranje....
nemoral na Pinku
Osim zenturaca iz rijalitija, meni po ganglijama skacu bukvalno sve one zenturace sa Pinka - Dusica Jakovljevic, Maja Manojlovic, Ana Gligorijevic, gde nalaze tolike drndare i prostitutke, brate! I da li te zenturace znaju koliko su gradjanima odvratne, i znaju li da ce zbog rada kod svog makroa jednog dana i one odgovarati, ako nista drugo, pred svojom decom.
| This discussion has been closed. |
teska rec na pinku, retardiranost bez premca.
ibformativa,dno zivota: maše nam sisama pred nosom preglupa ana gligorijevic i prodaje laž