SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Ovo je toliko sramotno, da i sama pomisao da ovu nakaznost komentarisem me dovodi do ludila. A Maric i Mitrovic pod ruku i napolje sa TV jer nas nicemu ne uce vaznom nego sojkama, prostitutkama, ljudima sa zavrsenom osnovnom skolom (ako su uopste je i zavrsili) itd. Znaci danas se najvise zaradjuje ako si lazov, pevac, politicar ili kurva. Svako danas moze da peva gospodo i da se dize u neke zvezde i zvezdice koje se pamte jednom, a da li neko zna neki zanat u ovoj jadnoj Srbiji, da li neko zna koliko dece ovde nema pojma sta ih ceka dalje u zivotu osim gledanja u mob. telefon, da li je nasa kultura toliko propala da ne smemo jednoj baki u autobusu da ponudimo mesto za sedenje....I uz to dodju ko slag na tortu ovi reality od koga se nasa generacija uci da nije bitna knjiga vec glas, nije bitna kultura samo nasilje, nije bitna ljubav nego sex na brzinu. Ovo mi se uopste ne svidja, ne znam kako vi trpite, ali je meni prekipelo da gledam svaki dan nakaze, reality i pevaljke, a vi sto kukate kako se nasi klinci uce ovim stvarima uradite nesto, stopirajte zlo dok ne postane jos vece. Kako da uspostavimo kontakt sa RRA (REM) i da NAJZAD prekinemo ovo djubre dovedeno sa Zapada?
TU BRUKU TREBA UKINUTI POD HITNO,DOK NE BUDE KASNO!
Nekultura pobedila
PinkTv kao i HappyTv su privatne TV kojima je dopušteno da najveći smrad i djubre prikazuju bez imalo stida i sramote. Slažem se da treba nešto da se učini, ali koliko vidim ništa se ne preduzima, a RRA REM barem da je ispoštovala da se ova nakaznost prikazuje posle ponoći učinila bi nam uslugu. Izgleda da njih briga za trovanje nacije, samo pare, prokleto je sve to, a za one 2 licnosti propalog Marića i cirkuzanta Mitrovića nemam nikakve reči hvale. Hvala što ste nam sve uništili počev od kulture i dalje.
UKINUTI OBAVEZNO!!!
.Rijaliti programi nisu programi zabavnog karaktera to su frustrirani programi u kojima učesnici reaguju instiktivno noseni nagonom gde se samo seksualnos ističe a kognitivne funkcije su potpuno zanemarene. Jedna drzava ne može da opstane sa takvim činiocima drustva, to vodi ka propasti. Sa rijaliti programima činimo da mladji naraštaj prihvati to kao normalno i da seks, alkohol i dobar provod predstavlja osnovu svega a to jedno društvo vodi ka nestanku
ukinuti sve sramotne rijalitije ali i prostitutske dnevnike i info emisije tv pink, gde sisate glupace poput ane gligorijevic prosipaju sramne ode o aktuelnim politicirarima i sistematski obmanjuju narod. zatvoriti vrata pakla sto pre, i oduzeti frekvanciju tv pink
Zar je potreban komentar. Sve je to bolesno i nastrano. Svesno se udara na mlade naraštaje,porodicu.... Ti rijaliti programi su pokrenuti odavno u svetu kao samo jedan od( hiljadu ) mehanizama za postizanje bolesnih planova šačice najbogatijih.izlapelih staraca, koji bi da se igraju bogova.... Samo, koliko sam primetio, u pravoslavnom svetu nailaze na žestok otpor ( kao i promocija gej kulture,pedofilija, vakcinacija, GMO i bolesni zapadni zakoni koje hoće nametnuti svima i td.). Uhapsiti vlasnike televizija i emitere i osuditi ih na najmanje 40 godina zatvora pa da vidimo onda...... A ne ovaj Karađžić kaze ne mogu im ništa,ne postoji zakon i ostala sranja....
Koliko smo bedni i jadni da moramo da prikazujemo ovakve gadosti!
| This discussion has been closed. |
Ovo ne treba ni komentarisati, već napasti nadležne i RRA (REM) da ukinu ovu sramotu, a ukoliko nemaju šta da prikažu nek ugase kanal. I lepo sve ispočetka, a ne silovati mozak kurvama sa splavova i propalitetima. Toliko od mene.