SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Potpisujem peticiju zato sto ljudi nisu ni svesni da truju svoju decu Farmom, Velikim bratom, Maldivima, Parovima! Starlete, klaberke, starletani (Brendon) ,muka mi je vise, sta vise zgrozena sam ! Otrovase dusu ovom jadnom narodu, prodaju dusu djavolu ! Prvo nista pamerno nemas ni na tv-u da pogledas, a dr.cim otvoris neki dnevni list ogromni naslovi Tuca na Farmi, Pao sex u Parovima, Svadja u Maldivima... Strasno...Dragi Boze spasi nas !
Svaka čast pokretaču.
Hajde da nas bude milion da nateramo vlast da menja zakone o medijima, da ne ukida slobodu ali da ovakve stvari tretira kao šund i da oporezuje ako treba 1000 puta više nego što je normalno.
Re: 1212
JA ČIM ZAVRŠIM SREDNJU ŠKOLU I FILOLOŠKI FAKULTET KOJI INAČE NAMERAVAM DA UPIŠEM JA ODOH ZA AMERIKU! I MOGU DA SE KLADIM DA NISAM I NEĆU BITI JEDINI KOJI ĆE OTIĆI IZ OVE PROPALE I JADNE ZEMLJE! NADAM SE DA ĆEMO SVI OTIĆI NA BOLJA MESTA PA MAKAR NA GRENLAND OTŠLI BILO BI BOLJE OD OVE ZEMLJE! JADNO! STVARNO SRAMOTA!
Ријалити програме: Фарму, Парове и Великог брата треба забранити зато што су глупи!
| This discussion has been closed. |
Peticiju potpisujem jer necu da gledam gologuze dzebalebarose,. U ovoj državi je previše gladnih i siromasnih, da bi se kojekakvima davalo pedeset ili sto hiljada evra.