SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Prekinite, molim vas.
A imam i jedan predlog da se sve kompanije koje sponzorisu ovakve budalastine desetostruko oporezuju i da na svaki dinar dat ovim glupostima budu u obavezi da daju i deset puta vecu svotu novca ustanovama kulture i fondovima za razvoj talentovane dece .Pa kad imaju za "Farmre " mora da imaju i za ovo . eto to je moje misljenje.
Ova država ima toliko mladih, talentovanih ljudi, o kojima se ne piše, niti inače govori kao o ovim nemoralnim i bezvrednim osobama. Ja sam uspela na vreme da shvatim koje su prave životne vrednosti i koje je značenje reči kultura ali se bojim da mnogi iz moje generacije već idu pogrešnim putem, slušajući turbo-folk, gledajući ovakve emisije i imitirajući ovakve ljude. Moja je želja a verujem i želja mnogih drugih ljudi da ovo društvo stvori jednu zdravu sredinu za sebe a to je jedino moguće sa nestankom ovih sramnih emisija.
Ne zagupljivanju! Mislimo na decu bar.
Iz razloga sto ovakvi sadrzaji zaglupljuju naciju i srozavaju kulturu. Najiskrenije nadam se da necemo gledati primere u sledecim generacijama kakve proizvode ovi sadrzaji
| This discussion has been closed. |