SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
zlo na koje smo pristali, da ,čast izuzetcima, najniži moralni ljudski šljam dobije na nacionalnim frekvencijama svoje programe za promociju svojih"vrednosti" i da za to budu nagradjeni dnevnicama u visini profesorskih plata.
Oni koji pokažu najgore ljudske osobine bivaju nagradjeni angažmanom u sledećim i sledežim rijaliti programima tako da im to postaju zanimanja.
Ne mogu dalje da komentarišem gadi mi se...
Hvala bogu da se neko setio da pokrene ovu peticiju bar da nešto pokušamo da uradimo.
No nažalost mnogo je veći broj onih drugih kojima je ovo "školski" program i dok je tako i biće nam `vako.
Nama ostaje da nabijemo glavu u pesak ili pak da dohvatimo daljinski .
Nezelim da gledam sljam. Naucite decu i mladez da postoje mnoge vaznije licnosti i osobe na koje da se ugledaju. Srpska tv je dno dna, gore od ovoga nemoze. Nemogu da verujem da se ljudi u Srbiji mogu toliko zaluditi i da sljam od estrade zaradjuje na njima.
S druge strane, tu se vrte ogromne pare, a odakle-iz džepova tupih građana.
Muka mi je i od reklama za ove emisije. Dosta je ispiranja mozga! Možda će se ukidanjem, ovima što šalju poruke, zadržati neki dinar u džepu... šta očekivati od tih ljudi, šta mislite za koga će glasati? Višestruka korist od ukidanja... Predložila sam suprugu da prodamo TV, jer ga i ne gledamo...
Teška kriza morala.....lako je sto hljeba nemamo
Suviše je bede i teškog života da nam jos sa ovim stvarima nameću nemoral i ovoj deci daju primer kako doci do lakog života i novca. Tužno i ružno nasta je nasa Srbija spala.
zato sto sam jos normalan,
Jer nasa deca zasluzuju drugacije uzore.
Jer osudjivani kriminalci i eskort devojke koje produkcije uvode u ove programe nisu taj uzor.
Jer, opet, nasa deca zasluzuju dugacije uzore.
Hvala
| This discussion has been closed. |