SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Re: PREBACI KANAL AMAN!
Ameba ima vise pameti nego ti sa tako maloumnim komentarom. Prebaci se sa web sajta i uzivaj u programima koji reklamiraju psihijatrijske slucajeve sa opsesivno -kompulsivnim sindromima ,ocigledno ste na istoj frekvenciji mozga , ako ga uopste i imate.
Ovo vise nema smisla. Da su kanali zaključani, pa da ne raspravljamo. Na nacionalmim frekvencijama totalni razvrat i primitivizam. Celu zimu smenjivaće se zvezdice sa ovim šljamom. Neka barem budu kanali zakljucani, pa ko hoće da gleda neka plati i uživa, a da se oslobodi eter od nemoralnih danguba, da ova dečica mogu da odrastaju uz crtaće i edukativni program, koji treba zakonom da se propiše za sve televizije na nacionalnoj frekvenciji i procenat koji mora biti zastupljen....
raznorazne starlete(kurve),propale pevaljke,pevaci,glumci i ostala skupina nemoralnih i bludnih kretena budu uzor nasoj deci. Ima poseban kanal na CCTV pa neka gleda ko hoce. Moram da napomenem da ima i onih gorih od samih ucesnika rijaliti programa ,a to su oni sto sa svojom decom gledaju iste..zalosno.
SakRe: Re: razmislite
#742: NeLupajte - Re: razmislite
Ja moram da se složim i sa gospođom, ali i sa gospodinom koji je dao ovaj komentar. Ovo bi moja baba nazvala vrzinim kolom ili šta je starije kokoš ili jaje. Šta je uzrok a šta posledica....... Mediji su jako moćna stvar, naravno i tu se slažem sa gospođom da nas ovakvi sadržaji samo zaglupljuju. Ali ipak držim do toga da decu treba da odgajaju roditeljji i da treba da vode računa šta deca gledaju, a šta ne. Ali šta je sa onim roditeljima koji i sami gledaju ovakve emisije, pa njihova deca odrastaju uzimajući ovaj model ponašanja kao normalan primer.
Na koga omladina da se ugleda?
na njihv
samo se svadjaju i daju los primer mladima
| This discussion has been closed. |
Zelim normalnu i zdravu drzavu, kakva je bila kad sam ja bila dete,obrazovne sadrzaje na tv