SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Не треба нам пошаст од оваквих емисија пошто у њима нема квалитетних садржаја, а направљене су тако да доприносе јефтиној забави и неговању нељудских особина. Српски народ стрмоглаво пропада економски и на друге начине. Непријатељи су нас окупирали. Циљ им је да нас униште духовно и биолошки. Ако се на ТВји не могу наћи садржаји који би подржали стратегију опстанка духовног, физичког и културног живота српског народа, утолико пре нам наведене емисије не требају. Уз пуно поштовање других народности у Србији, кад ће већ једном бити уважен већински српски народ, његово право на неговање Светосавља, завештања предака, традиције и културе? Када ће за све становнике у Србији бити опште образовних и васпитнх емисија за изношење историјских истина, за очување добрих људских особина и природних блага. Ако тога нема, ако нема ни лепоте, ни доброте, онда - боље ништа да не емитују.
Zato sto je normalnom i postenom narodu, dosta praznoglavih supljoglavaca, kurvi i kucketina koje su nista drugo do hodajuci kanisteri polno prenosivih bolesti i nemorala i ostalih propaliteta koji se pojavilju na televiziji.Vratite nama i novoj generaciji dece naseg Branka Kockicu, stari dobar opstanak, normalne crtace i drustveno i prirodno obrazovne emisije.Smrt programima za ispiranje mozga i ziveo rokenrol!
Мишљења сам да је дошло време да се народ сам брани. Институције, тачније људи у институцијама које су задужене да се брину о нашј држави Србији као и народу у овој нашој држави, је или издајник, или поткупљен, или некомпетентан за посао који му је поверен, а сам тим и поткупљив.
| This discussion has been closed. |
Vjerovatno neće uroditi plodom ova peticija, jer su rijalitiji najjeftiniji način da televizije popune program i, naravno, da zarade od istih.