SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Ne gledam,TV retko samo edukativne emisije,ali , cujem da cak i u prevozu pricaju o tome....DNO - DNA.MISLIM DA TO POD HITNO TREBA UKINUTI SVE RIJALITI SOU PROGRAME.
"Rijaliti" i ostale gluposti odraz su zaglupljivanja polupismene Srbije od strane "Sojicevog" sistema.
OPISMENIMO SRBIJU ...!
Ћаскање је завршено
Hvala Bogu da se našao neko ko će pokušati sa našim potpisima da spasi našu djecu I nas same od ovakvih vrsta rijalitija, koji pokazuju kako se u stvari ne treba ponašati u društvu, porodici, na poslu...a kako sa ovim emisijama mladim naraštajima pokazuju da se sa svim I svačim treba baviti da bi bio u prilici da te neko zna I zapazi... plllizzz nastavite da radite na tome dako ovo društvo dođe pameti... teško nama kad nam za uzore pokazuju razne zmajeve, cuce, muce, ekreme, zorice, radašini, maje, stanije, kristijane..... dajte da spašavamo nacije koje imaju domet gledanja ovih bljuvotina od emisija.
Pokazuje kako su drugi u pravu.Sve ove takozvane zvezde javnog zivota, i umetnici svih
vrsta, pokazuju svoje pravo lice, ili se pak neki toliko spuste nisko (ispod ljudskog nivoa)
samo radi bednih nekolko hiljadarki evra, !!!Ja nisam SRBIN, ali tamo sam se rodio, ali
JA sam na Srbije ponosan , i ne zelim da se zbog ovakvih prostih i bezmoralnih stvari
i dalje stidim izmedju mojih radnih kolega i komsija
Sa nadom u bolje sutra svim mladim a i starijim koji su primorani gledati te bijedne egzibicije
Re: NEBOJSA PG
Tačno tako. Pored toga. sve deluje toliko iritirajuće, da izaziva stres u organizmu. Tolika dreka, dijagnoze pojedinaca, alkoholisanje, blud....Prosto se plašim za svoje unučiće, iako za sada sigurno ne gledaju te dno televizije. U nekom momentu, došavši iz škole, moj unuk je pitao svoju majku, ko je taj Zmaj iz Šipova. Ministar kulture ćuti, jer mu ćutanje omogućava dalje sedenje u ministarskoj fotelji. Ljudi, da mi je neko ranije rekao, da će Ivan Tasovac, ovako nešto da podrži, i da će da učestvuje u urušavanju kulture u Srbiji, rekla bih mu da je lud. Na moju veliku žalost, još jednom se pokazalo, da su ljudi najkvarljivija roba.
NECU BRE DA MI DECA GLEDAJU PROPALE PEVACE,LUDAKE ITD
Nisam protiv emisije kao emisije, vec protiv gadosti koje sam video da se pustaju i dopustaju u toj emisiji, a to su psovke, blud, svadje, konflikti...
Nema sta mnogo da se komentarise, ukinuti jednom za sva vremena, ko to finansira pokaznjavati, regulisati zakonom i to primenjivati. Bolje da nam se deca bave sportom ili nekom vrstom umetnosti nego da gledaju ove primitivne takozvane sou programe. Jos su to nacionalne televizije. BRUKA. Ovo je posao za vladu Srbije, to je ozbiljna zaraza i treba je saseci.. Svaka cast za pokretanje peticije
Svaka cast za pokretanje peticije !!!!
| This discussion has been closed. |