SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Peticija i posledice
Loše posledice peticije.
Prvo, potpisao sam je. Drugo, ukoliko peticija ne donese značajnu promenu, premetnuće se u reklamu, podsticanje i privlačenje pažnje neželjenim programima. Zar to nije posao i RRA (http://www.rra.org.rs/)? Ja sam pre da se ignoriše sadržaj ovakvih emisija. Bez Televizije i Interneta se više ne može. Na gluposti sa Interneta i TVa ne treba trošiti vreme i zdravlje.
U zdravlje
Ovo je najveca sramota za Srbiju. Ako, a verujem da deca gledaju od ovih rijalitija nemogu nista pametno da nauce. Zenska deca samo mogu da nauce kako da budu sponzorke a muska kriminalci. Toliko bljuvotina za svojih 60 god. nisam cula kolko u jednom rijaliti. Sve ucesnike treba spakovati i pothitno u Topolnicu. Eto toliko od mene. Veliki pozdrav
Re:
Preterali su pa i u najavama i reklamama prikazuju delove iz farme tako da i oni koji ne gledaju vide vulgarne scene. Nadam se da ce neko reagovati iako je u pitanju privatana tv
Sa druge starane pare koje dobiju blago receno retardirani ucesnici ,mogle bi da zavrse za pomoc bolesnoj deci .Gospodina ZELJKA cIja televizija to emituje neka je sramota.Sram ga bilo po sto puta retard jedan isto kao i ucesnici.
| This discussion has been closed. |
Gde su naše tradicionalne vrednosti !!!
Ponovo: Služenje vojnog roka, Mladi gorani, Izviđači i .....
Zoran iz Leskovac