SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Re:
Žao mi je što ću vas razočarati,ali peticije,pogotovu ove online koje svako može da pokrene nisu direktno upućene onima kojima su namenjene( u ovom slučaju ministarstvu kulture i informisanja),tako da Vaš i moj potpis ne može da doprinese tome da naša deca ostanu mentalno zdrava(što se tiče konkretno ovog problema,naravno).
Uzmite daljinski u ruke i iz memorije obrišite kompletan TV kanal
Pošto država sistematski radi na uništavanju kulture i svih njenih vrednosti (0,4 % za kulturu) jedino mi možemo da branimo svoj vazduh koji dišemo.
PITAM: " KO JE MENE PITAO DA MI U KUĆU PUSTI KRISTIJANA GOLUBOVIĆA, EKREMA, STANIJE I SORAJE I SVE TE BELOSVETSKE PROTUVE, NEZNALICE I DOKAZANE KRIMINALCE"? Šta to oni imaju da kažu, što bi vredelo?
Ko sedi u RRA ili komisijama koje treba da brinu na šta će čovek naleteti uključivši TV u vlastitoj kući?
I još jedno: Šta je to sa našom nacijom, pa samo ovde može takvo nešto da se organizuje, tako da su sa svih strana svi dobro došli? Kolike su to pare u igri, pa da nije važno šta se radi budućim generacijam. Ova šteta se ne može za desetine godina popraviti, a sve pod uslovom da odmah zabranimo emitovanje ovih septičkih jama i da se bacimo na zdrave, kreativne i obrazovne programe.
Ovo je najmanje što svaki zdrav (?) pojedinac u ovoj Zemlji može da napravi.
pucamizpistolja
JA NE ZNAM STVARNO STA IMATE PROTIV FARME , PAROVA , MALDIVA , V.B. I OSTALIH RIJALITIJA VAMA AKO NE ODGOVARA NE MORATE DA GLEDATE , SVAKO OD UCESNIKA SE SNASAO KAKO I NA KOJI NACIN CE SEBI OBEZBEDITI LAKSI ZIVOT BEZ MNOGO MUKE , NIJE NA VAMA DA VI OSUDJUJETE KAKAV JE KO DA LI JE NEKO BUDALA , IDIOT .... A TU VASU DECU KOJU POMINJETE , NE POSTAJU TAKVI ZBOG TELEVIZIJE , U DANASNJE VREME JE SVE VISE NARKOMANA , NEPISMENIH , ULICARA , KLOSARA , BOLJE PRIPAZITE SA KAKVIMA SE DRUZE UMESTO STO TROSITE VREME NA OVAKVE STVARI !
Da netupim dalje svi koji potpisuju peticiju znaju i svesni su sta sve to moze da napravi. A oni koji nepotpisuju moze biti da su isti kao i ostali razvratnici.
| This discussion has been closed. |
Dosta je nemorala . i rialiti programa.Neka promovisu bogatu srpsku kulturu i tradiciju i porodicu kao temelj nacije.