SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Iz jednog ekstrima u drugi! od Mocarta u 1pm do moralnog bankrota u 1am.
Voleo bi da se objavi slika i kontakt informacije osobe koja je ovo odobrila?
Najveci SLJAM JE na toj televiziji
prvi dan škole,prolaze dečaci i devojčice u školskim uniformama.bele košulje.kravatice...u sočiju u rusiji,a naši roditelji šminkaju decu ubacuju u neka takmičenja čega? znanja iz matematike /čast pojedincima/ lepog govora ili oponašanja nazovimo nekih zvezda.gde mi to putujemo?u kakvu budućnost...
U potpunosti podrzavam zahtev za zabranu ovakvih i raznih drugih skarednosti koje truju dusu i prave psiho-patoloske bolesnike od nase dece i omladine.Treba ih zaustaviti dok nisu napravili nepopravljivu stetu
Re:
Mislim da je uzalud, ali sam potpisao. Nigde ne postoji država sa svojim etrom, kao resursom, čiji smo mi, kao državljani, takođe vlasnici, a kojim upravlja aparat koji mi biramo da nas zastupa, a da ista, država, dopušta da se program takvog tipa emituje. To je za kablovske i internet kanale i naplaćuje se kako god to producent želi. Ali to važi za države koje vode računa o svojim građanima i imaju kulturnu politiku, bez koje nema identiteta nacije!!!
Strašno je to da sam se četri godine mučio na fakultetu jer ću onda imati šanse za posao, uskoro će treća godina od mog diplomskog a od posla u struci ni traga (završio sam pljoprivredni fakultet) radim za 150 evra mesečno na poslu koji mrzim a jedan kriminalac dobija minimum 150 evra dnevno jer je u rijalitiju osećam se kao govno....
Сваки СРБИН који је вјерник, познаје ко је и Свето писмо и да има имало памети од БОГА све му је јасно. Ово је намијенуто за пропаст и материјалну и духовну народа. Иначе нам држе мач над главом. Ово прихватају они који нису у ЈАГЊЕТОВОЈ књизи!
| This discussion has been closed. |