SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Re:
Slazem se sa poentom, ali, istine radi, ne postoji niti jedan jedini relevantan istorijski izvor koji potvrdjuje da je Marija Antoaneta zaista to rekla.
Hvala Allahu.
Re:
Potpuno se slažem s Vama. Kod mene u kući se nije gledao Pink niti rijalitiji, ali dete oblikuje i društvo u kojem živi i kod svoje tinejdžerke na žalost primećujem sve više uticaja ovih gluposti kroz način izražavanja, sklonosti ka kičastom oblačenju, prihvatanju nekih novih "etičkih" vrednosti, koje sigurno nije kopirala od bližnjih. Dakle, uticaj vršnjaka je presudan, a u većini kuća ovo se gleda familijarno, komentariše i prepričava. Mada ja ne odustajem, odrah se od priče, biranja literature. Hvala Bogu, pa sluša dobru muziku Ljudi iako nekad izgleda kao borba sa vetrenjačama, ne odustajte od priče sa svojom decom i pokušajte da im budete dobar primer. Inače , Srbija će ostati bez budućnosti.
DA NE BI BILO VISE fvck1ng RIJALITIJA!!!!!!!
Trebalo bi zakonom zabraniti ovakve i slicne tv emisije,jer svojim sadrzajem podsticu nasilje,mrznju,blud,nemoral i sve ono sto je protiv zdravog razuma.Zato dajmo svi svoj glas kako bi se ukidanjem tih emisija stvorio prostor za normalnu,kulturnu,raznovrsnu tv i medijsku scenu koja ce doprinijeti zdravijem razvitku naseg drustva.Borite se za dobrobit nase djece...pozdrav
Potpisala sam peticiju, (znam da zbog nje nece ukinuti ovo,ali ajde :D ) jer mislim da je sranje to sto se prikazuje na televiziji,od sranje filmova, do ovoga, ali sve sto prikazuju, prikazuju sa razlogom i ciljem, da zarade, ljudi to smece gledaju, prosto :D. Dobar deo populacije ce ovo da gleda, medju kojima su i ljudi koji su potpisali ovu peticiju. Da se potpisivala peticija za prikazivanje nekog kulturnog sadrzaj,tipa prikazivanje opera, predstava itd. mali broj ljudi bi to potpisao mozda jedva stotinak ;) ,a ovde svi glume kako hoce neku kulturu na TVu, to je bas lepo ;) .
P. S. Nemam TV i bas mi je lepo :D
Ово сам написала на свом статусу у фб.групи пре око недељу данаЈа свакако ова зла не пратим још од првог серијала'- великог брата- али ми сваки пут кад видим рекламу или билборд припадне мука и пролети ми кроз главу мисао како телевизије ширећи идиотизам згрћу милионе од ионако осиромашеног народа а толико је болесне деце и беспомоћног народа у Србији, којима је помоћ неопходна.Овим лајковањем хтела сам да проверим колико још људи мисли слчно као ја .Сигурна сам да емитованје оваквих дебилских шоуа неће престати зато што сте ставили лајк.Али можда би смо могли да удружени утичемо на јавност да не шаљу поруке док прате ово и на тај начин финансирају дебилисање... Можда утичемо на радиодифузну да се такви садржаји забране или ако је већ неопходно да се емитује одреди проценат прихода који би телевизије уплаћивале у хуманитарне свхе. ....Хвала
This comment has been removed by the person who wrote it.
Sve rijaliti programe podhitnO ugasiti!!! Svaki od njih je namerno osmisljen da bi se ljudi odvukli od pravih problema u drzavi !!! CIST BLUD,BOLESTINA I RAZVRAT ...drolje,kriminalci i bednici nam truju zemlju,decu i omladinu.Devojkama su KURVE uzori,a momcima KRIMINALCI osvestite se dok nije kasno !! Vlada teska besparica,nemastina,ljudi i deca svakodnevno obolevaju bez mogucnosti za izlecenje ! Posao dobijaju vezare i propaliteti sa kupljenim diplomama a pare se rasipaju na drolje koje su sa matorcima.Pod hitno probuditi ljude i Poceti prikazivati prave vrednosti !!!
Re: NEBOJSA PG
Ako najvaznija tema u ovoj zemlji treba da bude Kosovo ja prvi odoh iz nje.
Glupo i bedno.
| This discussion has been closed. |