SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Srbijo! Svesno te unistavaju prodane duse!!! Kulturu tvoju, porodicu koja je STUB tvoj....Vratite nam dostojanstvo koje ste nam ukrali ovim emisijama... UKINITE te programe, sacuvajmo porodicu....SACUVAJMO SRBIJU!
srbijo! sramota je dok vam deca gladuju i mnogi ne znaju za čokoladu vi im dajete luksuz hranu,piće muziku,sve.Da li je ovo u redu?deca vam napuštaju srbiju tražeći posao u drugoj zemlji zar netreba brinuti o njima ko je zmaj od šipova,stanija ....ekrem...nemoral i blud je sramota svaki komentar je suvišan.smeje vam se evropa ispadosmo i jesmo najgori baš mi srbi,stidim se što sam ovde i rođena!mariću zar i ti ovo podržavaš, kada već vodiš glavnu reč uđi i ti i šešelj među tim ljudima očito je i vama tamo mesto, jer vam je to veoma smešno,ili je žalosno?ko je ekrem maca diskrecija zar vam ona nemože biti ćerka ili unuka kako i vas nije sramota sta je ovo ljudi dokle više šta činite i bog nam je zatvorio svoja vrata suše poplave naplaćuje vašu i našu sramotu.ukinite to odmah i dajte deci i nma da brinemo s tim parama o bolesnoj i gladnoj deci.
Re: Re:
Sebično razmišljanje. Ne gledam ni ja, ali sam potpisao. Takve emisije se odražavaju kulturni sklop ljudi u našem okruženju. Slepo razmišljanje.
Браво за аутора петиције што је покренуо укидање ових ужаса из наших живота. Гади ми се и да укључим тв у страху да ћу да наиђем на једну од оваквих емисија.
Zato što se naj veća ološ sakupila i od njih čovek ne može ništa pametno naučiti...
Re:
Čemu škola, kad je polusvet Džet set. Propadamo u svim sferama, zato uključimo se u odbranu ovo malo normalne omladine- HVALA
| This discussion has been closed. |