SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Zar ljudi ne primećuju koliko ih ovakve emisije zaglupljuju? Zar ne vide da gledajući ovakve emisije nemaju svoj život vec gledaju kako drugi ljudi "žive"?
Radije će sedeti ispred TV-a i gledati ove gluposti, nego raditi nesto društveno korisno. I dalje ne znam da li su mi gori ljudi koji gledaju uživajući, ili pak oni koji gledaju i pljuju a i dalje gledaju..
svojim glasom zelim da potpomognem i podrzim zaustavljanje urusavanja kulture i postulatnih ljudskih vrednosti. Krajnji je trenutak da se ponovo okrenemo tradicionalnim vrednostima, postovanju sustine i duha naseg pravoslavnog naroda, da televizija i svi ostali javni mediji imaju zabavni ali i ozbiljan obrazovni, edukativni karakter. Virtuelni prostor, mediji i komunikacija putem medija sve vise postaju dominantno prisutni u zivotima mladih, znaci narocito u tim prostorima treba da vlada zdrav duh, kreativnost, motiv za saznavanjem.... jer ce onda jedino, biti pravi uzor i kriterijum u razvoju mladih narastaja.
Potpisala sam peticiju zbog velike kolićine vulgarnosti,bluda,prostakluka itd.Takodje zbog osoba koje su dno dna,neznam samo ko ih i gdje nalazi i plaća da udju u Parove,Maldive,Farmu itd.,zar na ovim prostorima nema dovoljno obrazovanih i uspješnih ljudi,koje bi narod rado gledao i slušao,već samo tzv starlete,kriminalci,propali pjevači poznati po agresivnom ponašanju i slični?
| This discussion has been closed. |