SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Ne pamtim kada sam odgledala neki dobar noviji film,neku dobru emisiju bilo sta sto propagira kulturu a ne bludničenje. Na svakom drugom kanalu gledamo gole starlete, a šta je tu toliko interesantno stvarno mi nije jasno.
Mislim da pomenute emisije treba pothitno ukinuti i umesto njih pustiti emisije sa gostima kao sto su Vladeta Jerotic , Zoran Milivojevic i drugi pametni i obrazovani ljudi od kojih mozemo da naucimo mnogo i pomognemo nasoj deci da izrastu u postene, vredne i i inteligentne ljude sa verom u Boga,porodicu i tradicionalne vrednosti. Toga u pomenutim emisijama nema i zato ne treba da postoje!!!TACKA.
Moja zelja je da se svi rijaliti ukinu totalno jer su laz, obmana ,nemoral, ispiranje mozga i gubljenje vremena na gluposti.Koja je pouka narodu koji gleda, deci koja krisom gleda i prati dok su roditelji odsutni! Treba uvesti obrazovne skolske programe kao sto se nekad ucio strani jezik putem malih ekrana i gledale razne obrazovne emisije zanimljive za decu i omladinu!Tamo ima mnogo ucesnika kojima je potrebna pomoc psihijatra i psihologa. Cija je ideja uvesti u vilu devojku koja psihicki nije zdrava i praviti od nje klovna da bi se narod smejao!!! Strasno!!! Zabraniti sve rijalitije ili ukinuti!!!
Da li treba komentarisati ovu divnu peticiju ?
To je samo želja za povratak na prave vrednosti.
Bedno,sramotno,ponižavajuće za sve normalne ljude.Provodadžisanje javnog kupleraja.Smrad.Otpad.Svi.Od učesnika do organizatora i financijera.Fuj!
Od pojave "Velikog Brata" I ostalih "rijaliti" programa, ne gledam TV stanicu koja veliča krajnji primitivizam koji ne postoji ni kod životinja.
U životu sam upoznao ljude koji su bili časni pošteni I one koji su bili pokvareni zli i razvratni. Te osobine nisu bile vezane za nivo obrazovanja već za stepen čestitotisti primljen od predaka i sačivan.
Ovakva peticija može da uzdrma javnost i da ostvari zabranu prikazivanja vulgarnosti. Bilo mi je neshvatljivo da ljudi celu noć i dan prate događanja i razgovaraju ko je koga ili koju gde, kako i koliko puta.
Tri i po godine!
A jadnom Tasovci, kako kaze unuk - umazao kosu sapunicom! - ne smeta...
Podrzavam peticiju, svaka cast.. Pozdrav
| This discussion has been closed. |