SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Da sam stvoren kao paramecijum, mozda ali MOZDA bi mi ovakve stvari plijenile paznju. Ovako, ne mogu da se "naibretim" ljudima koji ovo gledaju, pogotovo sve vecem broju raje mojih godina kako komentarisu iste gluposti po kafama, portalima itd... Tuzno
nudi normalan zivot u mnogim sferama koje ja ne mogu da promenim,ali bar mogu jednu ovakvu peticiju da podrzim!!! Sve to
radi vas i vase dece - nije vajda da ce taj sund i sljam pobediti?!
Njena izjava je bila: Sta ce ti ljubav bez novca a za novac moras lepo da izgledas.
Re:
Motr dosta mi je bre više gluousti i idiotiozama koje nam serviraju na tv! Svaka čast na peticiji! Dosta je bre više idiotarija i gluposti u Srbiji koja nam se nameće preko tv na našu štetu i protiv naše volje! Očistimo bar medije od idiota i idiotarija" Podrzavam sve kiji su potpisali peticiju 100 posto! Dosta bre više gluposti i idiotarije u Srbiji !!!
Hvala pokretaču inicijative.
napominjem iste se finansiraju nasim sredstvima. Kao korisnici i platise usluga istih duzni su da uslise ove brojne peticije kao odraz nezadovoljstva i pasivnog protesta !!
У Ријалити пројектима омаловажавају основне људске карактеристике (достојанство, поштовање, љубав према блњем, итд) зарад новца. Уз то, свакодневним приказивањима присиљавају гледаоце да их подржавају и буду део те болесне продукције. Јасна је тежња да се људске потребе претворе у чисто потрошачке потребе без и мало простора за било шта друго, а протеривање ријалитија је тек први корак (следећеи би требало да буду новине и маргинализовање жуте штампе, па онда даље).
| This discussion has been closed. |