SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Re:
Neka im idoli budu neko poput Nikole Tesle, Mihaila Pupina... i ljudi slični njema.
To su pravi i istinski idoli.
Re: Re:
Pa, to i nije baš istina, možete Vi da živite svoj život, ali radi se o formiranju zdrave svijesti naroda, tako da će Vam prije ili kasnije na neki način uticati. Mislim da bi svi kulturni, obrazovani ljudi trebalo da daju svoj glas protiv takvih dnevnih tv sadržaja.
Protiv javnog bluda i nemorala.
Protiv nekulture.
Protiv neobrazovanja.
Za dobrobit svakog normalnog čoveka.
koja ce izvrsiti pritisak i doprineti novim zakonskim resenjima
u kulturi i prosveti - za pocetak
Krsenje Ustava
I ja sam se obraćao RRA (ili kako se sad zvahu REM, i ako je više nego simbolično, jer postoji faza sna koja se zove REM-faza). Ali - njima je dobro!
Lažno se sakrivaju iza floskule: zakonodavac nije napravio zakon... U Ustavu piše: osnov društva je porodica.
I najvećem laiku je jasno da se ovim programima atakuje na porodicu, tj direktno krši Ustav.
Šta radi policija, služba za organizovani kriminal: zašto se prećutkuje podvala o "glasanju" - za skupe pare? Zašto se ne poštuju zakoni: svaka pretnja, verbalna ili NASRTAJ (i bez kontakta) je krivično delo koje se goni "po službenoj dužnosti". Tužilaštva?
"Učesnici su odranije poznati policiji" - veselo će dr ministar prigodnom prilikom. Narod hoće da policija NE POZNAJE kriminalce!!! Ali vlast...
| This discussion has been closed. |