SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Komentar
Ove realiti emisije loše utiču na našu decu, učesnici realitia su zreli za psihijatriju a ne da javno nastupaju na televiziji... svaka čast izuzetcima ali njih je jako malo.
odgovorio,jednostavno,prosto: "Kada se uzvisimo". Znači,kad
postanemo moralni,humani....itd.Da li je to moguće sa PAROVIMA-MALDIVIMA-FARMAMA ?
Re:
Ti mora da si ta gnjida sa ulica Srpskih gradova i varosica od kojih se mi, posteni gradjani gnusamo.
tv bi morala da , svojim sadrzajem, promovise znanje, nauku, umetnost i sve njene lepote. ovakvim programima, uticemo (nazalost) na jos izrazajnije formiranje i promociju neukusa, gluposti i sto je najtragicnije , uverenja da je zbog(za) novca
s v e dozvoljeno, cak uputno!!!
Ljudi niko od nas i nije mislio da je ovo sve lako kada smo ulazili u ovo, nema stajanja, sad smo krenuli i uspecemo ako budemo svi zajedno i slozno radili na ovome, nemojte sada stajati i oklevati, bice jos milion ovakvih situacija kada cemo se sami zapitati sta mi to radimo kada u stvari nista i ne mozemo da postignemo, ali to je pogresno razmisljanje, bitno je sada istrajati i cvrsto verovati u ovo sto smo poceli ! Ni Nole nije mogao tek tako da postane prvak Sveta, samo je cvrsto verovao u svoju ideju i uspeo je pa tako i mi moramo !
Pozdrav Matic
Zbog toga peticija ima veliku podršku . Pomozimo da se istraje do uspešnog sprovođenja .
Jelena
Ne razumem samo kako ovaj narod ipak voli to da gleda iako su emisije ispod svakog nivoa.
| This discussion has been closed. |