SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Radim u Kulturi i za Kulturu skoro 30 godina!
Ova peticija MORA da USPE!
Зато што су те емисије дно дна....
Ovo sam potpisala kako bi mi, mladi Srbi promenili ugao gledanja, uzore, i nacin razmisljanja. Mediji nam namecu pogresan sistem vrednosti koji mi usvajamo ne znajuci ni za sta drugo. Niko od nas ne zna za mladog pronalazaca iz Srbije koji je poceo od nule i postigao sjajne rezultate u svojoj oblasti jer ga nema ni na televiziji ni u stampi, ali svi znamo klosara koji je postao ,,zvezda" gostovanjem u nekom rijaliti souu. To mora da se promeni sto pre. ☺
Iskreno jer mislim da je stvarno sad preteralo sa time vise,i zato sto vidim ljude oko sebe koji to prate i komentarisu,nerviraju se i gube zivce,zarad cega? Jednog obicnog shunta i da ne budem pregrub,ali i jednog vida prostituisanja tv-a.shvatam da su velike pare tu u igri,i neka.nek postoji taj program i dalje,ali da bude neki poseban tv kanal samo za to ili preko interneta da ljudi koji su ''navuceni'' na to mogu sebi da priushte dnevnu dozu. A za nas ostale oslobodite malo TV program,koji sam prestao i gledati, pogotovo domaci,jer su ga preterali gde god prebacim ista prica iste face isto ludilloo,pa stvarno dokle.
| This discussion has been closed. |
Umjesto da se radi na razvijanju zdrave nacionalne svijesti u Srba (koju mi kao nacija uopšte nemamo) narod se zaluđuje ovakvim i sličnim sadržajima 24 sata dnevno.