Peticije.online

STOP koncertu cece na novosadskoj tvrdjavi

Bravo ljudi!

dado#26 Apr 22, 2014, 06:15

Novosadjanin

Dragi moji,
Čistokrvni sam Novosađanin. Deca nam slušaju Cecu i to je istina, jer smo MI Novosadjani zaboravili da ih vaspitamo onako kako su nas vaspitali naši roditelji.. Znam da boli.. ali je istina.
Gost#27 Apr 22, 2014, 07:44
čuvajte cecu u srbiji i nedajte ju mikom
Дејан#28 Apr 22, 2014, 08:34

Дејан

Е да..., Цеца је ваш највећи проблем.
Није вам проблем што вам је град огрезао у криминалу, што свакодневно неко некога убије, што жене на улицу не смеју да изађу са златним ланчетом или наруквицом јер ће бити истог момента опљачкане од стране малолетних клинаца...; све сте средили у Новом саду. На EXIT-у се прода дроге колико на два октоберфеста у Минхену. Дакле вероватно вам је Цеца крива и за то. Такође оваква страница говори о томе колико је Нови сад мултикултуран град. Са Цецом или без ње, све једно нема нам спаса!
Gost#29 Apr 22, 2014, 14:20
Separatisticka peticija, vlastele po narudjbi, u cilju ekonomskog genocida I revizija 1990, prvi prognani su bili Srbi od HDZ-ZENGI , Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Vitezu,Grubisnom Polju, Okucanima, Lipiku, Osijeku, 1990.godine , istovremeno udruzeni zlocinacki pohod paravojnih 10 000 vojnika na stadionu u Zagrebu, obucenih u NATO uniforme, e tada doticna I Arkan nisu postojali kao par , separatisticki nato kvislinski separatisti su zestoko harali , kao I vasa peticija: separatisticka genocidna peticija ; ratne huskace ,za zarista za pljacku I progon Srba sa ciljem genocidnog legaliziranja demografskih okupacionih teritorija za revizioniste !
Tefrasije#30 Apr 23, 2014, 22:30
Ta ja velim, samo baksuzi ne vole Cecu.
Gost#31 Jun 28, 2014, 17:57

Re:

#20: Patricije -

Ne razumeju oni to. :(

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.