STOP koncertu cece na novosadskoj tvrdjavi
Re:
Zasto niste Vi Dodjosu pokrenuli takvu vrstu peticije kad imate problem sa njima
Re: Ostali
Tereza, Doris, Dino...nisu nosili nanogicu, nisu bili u braku sa ratnim zlocincem Arkanom
Re:
Draga Natasa , Vas izbor nekulture je Vasa stvar. Ovo je upravo peticija protiv toga . Hvala Vam sto ste se javili !
Re: Болесно
Oni koji se bave ovom i ovakvim peticijama su prepuni ljubavi i dobrote prema kulturi i zele da se ne vrate u nekulturu iz nekog proslog vremena. Pokusavaju mirnim putem da pokrenu svest ovog naroda, na srecu!
Ceco nemoj u ovo selo da pevas.. Seljak do seljaka.. Ali moroni svako ima pravo na svoj ukus... Punila vam je 2x Spens... Ne mesajte babae i zabe.. Pisite peticiju za Kesoviju i ostale koji su pljuvali Srbiju a sad dolaze po pare
Re: Re: Болесно
Svaka vam čast... samo napred. Pametna incijativa i još bolja peticija. Van pameti je u isti koš stavljati; velikog Zvonka Bogdana i šatorsku pjevajku...
Dovoljno je kazati da je ona (Ceca Raznjatovic) zena Zeljka Raznjatovica- Arkana, koji je sa svojim placenicima, bilo ih je oko 400. ARKAN je 92, godine harao uz Drinu, Bijeljina,Zvornik itd, sve ocisceno i protjerano, moja porodica i ja, je jedna od mnogih familija koja je opljackana i protjerana sa svojih ognjista,samo zato sto sto imali muslimanska imena. Arkana nema,ali zato CECA uziva, i slave je kao KRALJICU, Peticijom je lakse sprijeciti,stalno sam se cudila zasto se peticija nije desila ranije,,valjda se ljudi plase.Treba i nastaviti.,,Uzeti tudje,nikad nije bilo dobro,a ja sam se pitala otkud im pravo.Valjda je njihova snaga(ZLOCINACA) u oruzju i sili,,kome nikom nije mila.Dzavo kad tad dodje po svoje.
| This discussion has been closed. |