STOP NASILJU!!! PETICIJA PROTIV SNEZANE ZUNIC BOZINOVSKI!!!
Tu se ne zna ko je luđi!
NA kraju čitamo da dete ne smeš ni po guzi lupit. Gde ide ovaj svet!
Pogledajmo ameriku, sve nakaze, ubistva i silovanja svakodnevno. Oni upravo imaju takve zakone gde porodica nema nikakva prava, a država se bavi vaspitanjem umesto njih.
I otac je za posmatranje
Овде се на зна ко је луђи!
Могуће да је он годинама прави лудом па је разлог њеног понашања управо то.
Наравно, ово није оправдање за насиље над децом, али је снимак који сам видео измонтиран. Делови се понављају, пропратна музика подиже тензију, мислим да су неки делови и убрзани...
Желим погледати НЕМОНТИРАН снимак.
Рекао бих да ни он није сасвим свој.
Са друге стране потпуно ми је идиотски закон који смо преузели од Еу и Америке да дете не смеш ударити ни по гузи.
Породици су новим законом ускраћене многе функције васпитања и пребачене да се држава петља у то. ТАко је у ЕУ и Америци, а тамо сваки дан силовања, убиства.... Манијаци на сваком кораку. Имао сам прилике упознати се са западном културом. Деца су им неваспитана и безобразна. Знају да им родитељи не могу ништа и зато се тако понашају.
Slažem se.
#161: Чубрило - Овде се на зна ко је луђи!
Gosn Čubrilo mislim da ste u pravu. Ovde ima nasilja, ali se montažom pokušava podići tenzija na još viši nivo!
Poznat smo narod da odmah planemo, a sve brzo zaboravljamo. To je loša osobina.
Re:
КОЈИ БРЕ ПСИХИЈАТАР, ПОТРЕБАН ЈОЈ ЈЕ ЗАТВОР! ЗАТНО НАМ И ЈЕСТЕ ОВАКО, СИЛУЈУ, УБИЈАЈУ, ЗЛОСТАВЉАЈУ А НА КРАЈУ КОД ПСИХИЈАТРА... ЗАТВОР!
Re:
SLAŽEM SE, ruke mi se tresu od straha od gledanja ovog videa i to samo prvih par minuta
Re: Batine
kad god je se sretne u gradu treba pljunuti , do kraja života i reci joj kurvo jedna, svi tako
Re:
i moja majka je velika gospođa u gradu a trpjela sam najstrašnije oblike zlostavljanja od najmanjih nogu, čak su se ona i otac zabavljali zlostavljajući me, danas smo super,al ju strašno mrzim i gadi mi se, da umre meni bi bilo svejedno,odvratna je i ona i otac, jadnici i psihička guba,nebi svom djetetu priuštila ni povišen ton od straha da ne doživi ni najmanji osećaj koji sam ja proživljavala i volela bi da je i moje roditele netko strpao u zatvor u vreme tog teškog nasilja,do dana današnjeg ja sam čovek s psihičkim posledicama i nesanicom i košmarima
Za osudu!!!
Ako postoji zakona, ovu monstrumku treba osuditi po svim tačkama zakona koja krši kao punoljetna osoba, zatim je kazniti kao nesavjesnog roditelja, oduzeti joj sva profesionalna zvanja i u ludnicu sa sličnima sebi smjestiti. Na 58 sekundi sam doživjela nervni slom - nijesam mogla dalje.. a za 12 minuta mogla bih i u ludnicu završiti. Dajte LJUDI, MAJKE, SVI KOJI VIDITE OVO - PODIJELITE I OSNAŽITE PODRŠKU OVOM JADNOM ĐETETU, nije ono krivo što ga je rodio antihrist!!!
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#74: Mia - Re:
Otac se mnogo puta obracao Centru za socijalni rad i pravosudju ali niko ne reaguje, zato je i postavio kamere da dokaze sta se radi i zato i potpisujemo ovu peticiju da ljudi izvrse pritisak jer korumpirana drzava zatvara oci pred ovim i stiti monstruma!!!