STOP NASILJU!!! PETICIJA PROTIV SNEZANE ZUNIC BOZINOVSKI!!!

Da li ste se nekad osecali bespomocno? Da li vam je poznat osecaj koji prozima coveka, a kamoli dete, kada zna da na njegov vrisak i jecaj niko nece odgovoriti. Kako jedno tako sicusno, krhko i nezno bice da se odupre bolesti i krvolostvu te najgore zivotinje od svih, coveku? Kakva li to zver zivi u nama da nanosimo bol i patnju drugima? Sacuvajmo nasu decu od izivljavanja i mucenja, poremecenih i bolesnih umova poput ovog. Jedno spaseno dete je jedan novi zivot. Sacuvajmo nasu decu, ona su nam jedina buducnost i spas.
Snimak koji je na socijalnu mrežu Youtube postavljen 21. februara 2014. godine prikazuje kako Snezana Zunic Bozinovski profesor dr. Medicinskog fakulteta u Beogradu, katedra za Patolosku fiziologiju, fizicki zlostavlja svog maloletnog, tada dvoipogodisnjeg M.B.
Nakon razvoda, starateljstvo je dodeljeno majci, uprkos protivljenju oca koji ima jake razloge da dobije starateljstvo nad maloletnim sinom. Fizicko zlostavljanje mozete videti u daljem prilozenom snimku
Peticiju mogu potpisati svi koji se slazu da gore navedenu Snezanu Zunic Bozinovski treba udaljiti iz prosvete i svakog rada i kontakta sa omladinom.