Peticije.online

STOP UBIJANJU ŽIVOTINJA!!!!!

Kontaktirajte autora peticije

Gost#51 Mar 16, 2015, 20:52
Ker so żivali żiva bitja. Tako kot mi. Imajo enake pravice kot mi. In kdo smo mi, da odločamo kako in kaj v zvezi z njimi. Kar si ne żeliš, da drugi delajo tebi, ti ne poćni tega żivalim. Kakšen pa bi bil svet brez njih?
Gost#52 Mar 27, 2015, 22:44
Da bi se konacno naslo pravo resenje,prave zakonske mere koje ce se dosledno i sprovoditi.Verovatno ce biti neophodna neka intervencija inostranih organizacija za zastitu zivotinja,da bi se najzad ozbiljno shvatilo da ubijanje zivotinja nemoze da ima pokrice u losim zakonima !
Gost#53 Apr 27, 2015, 15:24
Ubistvo nedužnog bića , bilo da je čovek ili životinja , treba da bude pod lupom zakona .
Gost#54 Jun 06, 2015, 11:09
STOP UBIJANJU ŽIVOTINJA!
Gost#55 Jun 07, 2015, 09:50
Prava zivotinja pomazu u edukovanju i socijalizaciji, ljudi koji imaju veliku manu, da prodju nekaznjeno. Tome se treba stati u kraj, za ubistvo se treba kazniti onako kako se kaznjavaju kao i za ubistvo coveka, tako bi se stavila tacka na surovost prema nasim prijateljima,zivotinjama.
Gost#56 Jun 07, 2015, 21:35
Uzas jedan! Treba ih javno osramotiti, da svi vide kako muce divna bica i fenomenalne pse,koje sam imala 15 god. igrom slucaja i za koje znam kako su pametni.
Definitivno kazna velikih razmera !!!!
Gost#57 Sep 02, 2015, 21:00
zivotinje kao I mi ljudi su deo ove planete I zasluzuju da se rode,zive I sve ostalo.zato ljudi koji ubijaju ili zlostavljaju neduzne zivotinje treba kazniti isto tako kao za bilo koji zlocin kog nivoa!zato stop zlostavljanju I ubijanju jer zivotinje to ne zasluzuju!
Gost#58 Oct 19, 2015, 23:37
Zivotinje nisu za zlostavljanje i ubijanje ! Na ovom svetu su da bih nam donele radost.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Plaćeno reklamiranje

Peticije.online će oglašavati ovu peticiju među 3,000 ljudi.

Saznaj više...

Izaberite svoj budžet
Način plaćanja
PayPalGoogle PayApple PayKreditna kartica

Izaberite način plaćanja da biste nastavili.