Peticije.online

Šta će biti sa spašenim nemačkim ovčarima?

Šta će biti sa spašenim nemačkim ovčarima?

Gost#1 Apr 04, 2014, 06:45
Pozdrav. Potpisao sam dva puta. Zelim da udomim psa, imam sve sulove i znanje. Posedujem vec jednog psa rase Belgijski ovcar koji je za iste namene kao i psi o kojima je rec. Sta treba da uradim kako bih pokrenuo postupak usvajanja psa? Dragan
Gost#2 Apr 04, 2014, 11:03
Nista ja njima ne verujem,ali ni jednu jedinu rec.
Lejla#3 Apr 04, 2014, 11:07
Ima ljudi koji znaju da se brinu o ovim plementim psima.
Pogledajte samo koliko njih se ponudilo da im daju dostojanstven i zaslužen život.
Dakle,nema opravdanja da se ove pametne životinje ne udome JAVNO.
Samo napred,glas javnosti se pokazao kao moćan u prvom krugu,idemo na pobedu i u drugom!
Ma,i dalje plačem..od sreće ovoga puta....
Gost#4 Apr 04, 2014, 13:57
stavljeno na FB stranicu,,,,,neka im je Bog na pomoci,,,,
Gost#5 Apr 06, 2014, 10:41
Vuk magarca je odavno pojeo.Eksperimenti se uveliko rade,još od prošle godine-kaže ORKA!
Koji su to skotovi,gade mi se....a tek ministar,sram ga bilo! Ima li taj čovek S od savesti,da izadje u javnost i kaže da neće mučiti pse-HEROJE!Monstrumi su to gori i od Mengelea.
Gost#6 Dec 03, 2014, 16:38
Milijana divna si. Svaka cast za ovu akciju. Kada bi svi bili ko ti ...
mirela#7 Jun 06, 2015, 07:32

Hvala  Bogu da su ostali  zivi  jer su to i  zasluzili  .Odradili svoj  posao i    hajde da ih  sada   ubijemo,  Boze...pa sta ce nam.

Hvala svima koji su   potpisali   PETICIJU.

Time  ucimo i svoju decu   da su zivotinje  deo naseg zivota  koje volimo  jer  zasluzuju to.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Plaćeno reklamiranje

Peticije.online će oglašavati ovu peticiju među 6,000 ljudi.

Saznaj više...

Izaberite svoj budžet
Način plaćanja
PayPalGoogle PayApple PayKreditna kartica

Izaberite način plaćanja da biste nastavili.