Šta će biti sa spašenim nemačkim ovčarima?
Šta će biti sa spašenim nemačkim ovčarima?
Gost#1 Apr 04, 2014, 06:45
Pozdrav. Potpisao sam dva puta. Zelim da udomim psa, imam sve sulove i znanje. Posedujem vec jednog psa rase Belgijski ovcar koji je za iste namene kao i psi o kojima je rec. Sta treba da uradim kako bih pokrenuo postupak usvajanja psa? Dragan
Gost#2 Apr 04, 2014, 11:03
Nista ja njima ne verujem,ali ni jednu jedinu rec.
Lejla#3 Apr 04, 2014, 11:07
Ima ljudi koji znaju da se brinu o ovim plementim psima.
Pogledajte samo koliko njih se ponudilo da im daju dostojanstven i zaslužen život.
Dakle,nema opravdanja da se ove pametne životinje ne udome JAVNO.
Samo napred,glas javnosti se pokazao kao moćan u prvom krugu,idemo na pobedu i u drugom!
Ma,i dalje plačem..od sreće ovoga puta....
Pogledajte samo koliko njih se ponudilo da im daju dostojanstven i zaslužen život.
Dakle,nema opravdanja da se ove pametne životinje ne udome JAVNO.
Samo napred,glas javnosti se pokazao kao moćan u prvom krugu,idemo na pobedu i u drugom!
Ma,i dalje plačem..od sreće ovoga puta....
Gost#4 Apr 04, 2014, 13:57
stavljeno na FB stranicu,,,,,neka im je Bog na pomoci,,,,
Gost#5 Apr 06, 2014, 10:41
Vuk magarca je odavno pojeo.Eksperimenti se uveliko rade,još od prošle godine-kaže ORKA!
Koji su to skotovi,gade mi se....a tek ministar,sram ga bilo! Ima li taj čovek S od savesti,da izadje u javnost i kaže da neće mučiti pse-HEROJE!Monstrumi su to gori i od Mengelea.
Koji su to skotovi,gade mi se....a tek ministar,sram ga bilo! Ima li taj čovek S od savesti,da izadje u javnost i kaže da neće mučiti pse-HEROJE!Monstrumi su to gori i od Mengelea.
Gost#6 Dec 03, 2014, 16:38
Milijana divna si. Svaka cast za ovu akciju. Kada bi svi bili ko ti ...
mirela#7 Jun 06, 2015, 07:32
Hvala Bogu da su ostali zivi jer su to i zasluzili .Odradili svoj posao i hajde da ih sada ubijemo, Boze...pa sta ce nam.
Hvala svima koji su potpisali PETICIJU.
Time ucimo i svoju decu da su zivotinje deo naseg zivota koje volimo jer zasluzuju to.