ULICA SRĐANA ALEKSIĆA U BEOGRADU
Mislim da se to mora ponavljati iznova i iznova deci na ovim prostorima sa definicijom najveceg moguceg herojstva.
Re:
I ja se mama slažem sa tobom, da ćete vi Trebinjci biti ponosni, ali i mi Beograđani, koji imamao veze sa Trebinjem.Biće nam veliko zadovoljstvo.Dušan Mićić.
zamjena teza...
zašto se fabrikuje istina? Ne znam...i zašto baš Srđanov primjer? ne znam...
Trebinjci su ginuli spašavajući iz obruča svoje drugove, saborce...Muslimane...zamislite...i niko ih ne pomenu...
Jedno je sigurno...ova priča "nekom" odgovara...i gura je...
Nemam ništa protiv Srđana Aleksića, laka mu zemlja, al ne mogu se oduprijeti utisku da mi neko siluje mozak...
znate ono: Jel ti vjeruješ svojim očima il meni...
jako sam protiv toga da se danas ubice sprdaju sa svojom zrtvom.
spomen takvom coveku je besmisleno praviti u zemlji njegovih ubica i davati priliku sledbenicima ubica da likuju i nasldjuju se svojoj zlobnoj pobedi. a sledbenici tih ubica preovladjuju medju stanovnistvom srbije danas i tako ce biti jos dugo. svako ispisivanje imena ovog heroja bi bila prilika da ga olosi prekrivaju imenima svojih fasistickih idola kao sto rade sa imenom zorana djindjica. tako da bih volela da da se cestiti srbijanci, kakvih je malo jer preovladjuju srbi kao olicenje zla, suprostave ovom cinu blacenja imena jednog heroja.
ovu inicijativu su pokrenuli oni zlobnici iz fasistickog srpskog korpusa kojima je zasmetala slava ovog coveka i njegovo herojsko delo, i zele dobiti paravan za blacenje i izrugivanje u buducen vremenu.
spomen herojima i plemenitim ljudima nema mesta u beogradu niti u drzavi zla. u beogradu i u srbiji treba da se ulice zovu po imenima srdjanovih ubica. sve sto vredi iz nje odlazi, ostaju samo srbi.
koji su se borili protiv terora i primitivizma
Re: Ulica Srdjana Aleksica u Beogradu
#1: max - Ulica Srdjana Aleksica u Beogradu
U Sarajevu vec dugo postoju ulica Srdjana Aleksica!
spomen takvom coveku je besmisleno praviti u zemlji njegovih ubica i davati priliku sledbenicima ubica da likuju i nasldjuju se svojoj zlobnoj pobedi. a sledbenici tih ubica preovladjuju medju stanovnistvom srbije danas i tako ce biti jos dugo. svako ispisivanje imena ovog heroja bi bila prilika da ga olosi prekrivaju imenima svojih fasistickih idola kao sto rade sa imenom zorana djindjica. tako da bih volela da da se cestiti srbijanci, kakvih je malo jer preovladjuju srbi kao olicenje zla, suprostave ovom cinu blacenja imena jednog heroja.
ovu inicijativu su pokrenuli oni zlobnici iz fasistickog srpskog korpusa kojima je zasmetala slava ovog coveka i njegovo herojsko delo, i zele dobiti paravan za blacenje i izrugivanje u buducen vremenu.
spomen herojima i plemenitim ljudima nema mesta u beogradu niti u drzavi zla. u beogradu i u srbiji treba da se ulice zovu po imenima srdjanovih ubica, jer srbi slave ubice. a srdjan je bio covek, a ubili su ga srbi. sve sto vredi iz srbije odlazi, ostaju samo srbi.
svaki narod ima svoje heroje, nazalost nemaju svi narodi hrabrosti da ih prepoznaju. Nama je za to trebalo 20 godina. Cini mi se da nam je nedostajalo njegove hrabrosti da to ucinimo ranije, tada bi verovatno i uzas kroz koji smo prosli imao drugaciji, humaniji ishod. Verovatno bismo se i manje stideli...
Nadam se da sami mozemo toliko da iznesemo sebi na videlo.
Kakva tragedija!!!Da li ti zlikovci..navodne patriote...mogu mirno da spavaju?
| This discussion has been closed. |