Uvodjenje smrtne kazne
Uvesti smrtnu presudu odmah i sada dobrovoljno se ozbiljno i odgovorno javljam za dzelata....
Molim vas predlozite me Ivica
I za silovatelje dece!
\
Ti ljudi i ne zaslužuju da žive, kada već nekome svjesno nanesu bol. To su bolesni i isprani mozgovi bez trunke savjesti i sažaljenja. Pedofile, ubice, seksualne prestupnike treba kazniti smrću, jer je to jedini način da se ta stopa bolesti smanji.
Re:
Monstrum se zove Dragan Djuric, po zanimanju mesar, star 34 godine, rodom iz Alekse Santica kod Bajmoka, sa mestom boravka u Surcinu. Kreten je visok oko 2 metra i tezak preko 100 kg. Pa skote, jel ti je bilo "tesko" da savladas dete, devojcicu od 15 god?! Vratite smrtnu kaznu odmah!!!
Realno
Realno,smrtnu kaznu ne treba uvesti jer bi mu to samo nagrada bila... Treba njega kao i ostale sve zajendo u jednu ogromnu celiju,psihicki ih maltretirati do kraja zivota i da se poubijaju i guze izmedju sebe bolesnici!
Necu da potpisem ovo zato sto je ovo Srbija. Neka je dobije taj psihopata zasluzuje to, ali je nikad nece dobiti onaj ko ima veze, koga stiti neko od politicara i pandura...takvih je kod nas previse
Raz-Um
Ubistvo se ne rasava sa jos ubijanja. Ubice jesu monstrumi, ali ako ih i mi osudimo na smrt, sta smo onda mi? To je isto kada se protiv vatrenog oruzja boris sa jos vise vatrenog oruzja. Posle samo vidis svi imaju pistolje a i delje su paranoicni i osecaju se ugrozeno. I ako jedan potegne okidac, onda ce i drugi, i treci i tako u nedogled. Resenje nije vise istog, nego upravo suprotno. Treba ga zatvoriti i ne pustiti napolje, ni za 35 god nego dozivotno neka lezi. Citajte malo, razlislite i videcete da sam u pravu.
Re: gost
A ti onda mislis sa si u ravi sa Bogom, kada mozes da ga osudis na smrt? Ti si onda krojac njegove sudbine...zar ne?
Re: Raz-Um
A onda se pojavi novi Toma Nikolic pa ga pomiluje. Ne, ne...Po kratkom postupku.
| This discussion has been closed. |
Istog momenta javno streljanje, a govnare neće ni inicijale, ni puno ime i prezime da stave ni sliku!!!